youtube links won't open

pat park

macrumors 6502a
Original poster
Nov 29, 2011
715
26
California
JB using Absinthe 2.1 all is good except for one thing. If I click any youtube links in Safari, nothing happens. The link turns yellow, Youtube app does not open. Just started happening after JB last night.

Anyone else seeing weird things like this in youtube/Safari?
 

pat park

macrumors 6502a
Original poster
Nov 29, 2011
715
26
California

Bheleu

macrumors 6502
Nov 16, 2010
349
1
Yeah, strange. The links do nothing, this page just reloads. YouTube or that google page never load.

Had safari swipe and deleted thinking it was causing some conflict.
Close it all down and reboot. I had it happen this morning before doing that.
 

Dav1

macrumors 6502
Mar 14, 2011
265
0
By any chance are you hiding the YouTube app? If you are this can interfere with the ability to launch YouTube from Safari....
 

Gob15

macrumors newbie
May 27, 2012
2
0
Anyone come up with a reason this is happening? I also have the same issue. YouTube links refuse to open after jailbreak with Absinthe.
 

pat park

macrumors 6502a
Original poster
Nov 29, 2011
715
26
California
The problem seems to the fixed itself after a complete restore as new and I'm in a fresh jailbreak with Absinthe.

Not really sure what what caused it but it is working just fine now.

thanks for every one's help.

----------

The Fahrenheit app which is a weather app seems to be acting up. It's not connecting to the server and cannot retrieving weather information.
 

Gob15

macrumors newbie
May 27, 2012
2
0
Did you also restore from backup afterwards? Not looking forward to having to this all over again.
 

Similar threads

Replies
0
Views
395
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.