Youtube not loading videos

Discussion in 'iPod touch' started by Tech Star, Feb 23, 2009.

  1. Tech Star macrumors member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    #1
    Youtube is not loading any videos. Every time when I try to play a movie it says, "This movie could not be played." This happens on all videos.

    What do I do to fix this?
     
  2. JediMeister macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #2
    What iPod software version do you have? What wireless internet connection are you using?
     
  3. iwannamac macrumors member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    #3
    I think YouTube is down. It's doing it for me as well.
     
  4. iSaygoodbye macrumors 6502a

    iSaygoodbye

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Location:
    a boat
    #4
    same here. youtube isnt down on my computer though
     
  5. Tech Star thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    #5
    I have the latest version 2.2.1 on the Second Gen iPod Touch. I on a wireless home network.
     
  6. Macnator macrumors 6502

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Location:
    Canada
    #6
    This is happening to me as well. Its really odd because just 2 days ago I was able to watch the same videos on my iPod Touch (1st Gen, 2.2.1) Now for some reason, the same videos won't play. It is happening for about 95% of the videos.

    I tried a restore and that didn't help.

    This is really annoying!!! :mad:
     
  7. iwannamac macrumors member

    Joined:
    Nov 15, 2007
  8. Macnator macrumors 6502

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Location:
    Canada
    #8
    Still not working! Lots of videos won't play still.

    This truly sucks.
     
  9. tedworld macrumors newbie

    Joined:
    Jan 18, 2010
    #9
    i get the exact same but mine cant load any internet and i have no idea what is wrong with it driving me insane
     

Share This Page