YouTube Problems on iPod?

Discussion in 'iPod touch' started by Relg3!, Aug 14, 2010.

  1. Relg3! macrumors regular

    Relg3!

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Location:
    In the floor.
    #1
    I was wondering if anyone else had this ANNOYING problem.
    The iPod near to always buffers constantly and was wondering if anyone has found a workaround?
    I have even read the iPad forum's thread and seemed that this may be everywhere.


    P.S. I HAVE SEARCHED!:D
     
  2. dom91932 macrumors member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    #2
    I used to have this problem all the time but when i upgraded to iOS 4 it stopped happening. Do you have iOS 4 on there? Hope this helps!
     
  3. Relg3! thread starter macrumors regular

    Relg3!

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Location:
    In the floor.
    #3
    I have 4.0.2 actually:eek:but I guess it may be my internet speed
     
  4. ademuth93 macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    Minnesota: Land of the Lakes? You betcha!
    #4
    Possibly it's your internet.

    My internet isn't great, either, but YouTube on my iPod is just fantastic! Apple needs to update it to make it a little bit more functional, but it's still pretty great. Try the internet speed test app on your iPod. Its App icon is an analog gauge, if that helps you find it. My test returned a 980 kbps download and a 739 kbps upload with a 404 ping. A second test returned 864 kbps download and a 695 kbps upload. The second test seems more average than the first. Not too great at all, but I guess it's a good baseline for you to check yours on. Good luck!
     

Share This Page