YouTube really really really slow, please help

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by MrT8064, Jul 28, 2008.

  1. MrT8064 macrumors 6502a

    MrT8064

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Location:
    UK
    #1
    Hi,

    heres the problem, anything on youtubes site or embedded is extremely slow to load, i mean about 10 minutes for a 1 minute video.

    the rest of my internet is running at about 280k.

    the problem started about 3 days ago, and i have tested it at various times day and night.

    any help would me much appreciated

    (i am using safari on leopard 10.5.3, and get the same issue on a mac running tiger)
     
  2. matperk macrumors 6502

    Joined:
    May 6, 2004
    Location:
    Milwaukee, Wisconsin
    #2
    Having the same issue--I just noticed it today. Could be a more widespread issue?

    I'm on 10.5, firefox.
     
  3. MrT8064 thread starter macrumors 6502a

    MrT8064

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Location:
    UK
    #3
    i just tried it on my sisters sony running vista, and hers has the same problem.
    however a friend in the same village has no problems at all.

    i have reset the AirPort router, tried with and without openDNS and tried uk.youtube as well as just youtube.
     
  4. jessep28 macrumors 6502

    jessep28

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Location:
    Omaha, NE
    #4
    Just as a confirmation, I am having the same issue too where I am running into buffering delays every 3-5 seconds of video. Tried reloading Flash player, rebooting router & cable modem to no success, even though data transfer is fine everywhere else.

    This affects me both in peak and non-peak periods.
     
  5. three macrumors 6502a

    three

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    Washington State

Share This Page