Become a MacRumors Supporter for $25/year with no ads, private forums, and more!

Youtube will not load any video all the way through

Roofy.

macrumors 6502a
Original poster
Jan 24, 2009
595
0
I have been having problems with this the past few days and its gotten to a point that any video on youtube I play, will stop loading about halfway through and just end. (it will go to the related videos)

I deleted my cookies and still nothing. I tried firefox and it was fine. So there is obviously something wrong with Safari.
 

GoGamecocks

macrumors member
Jul 17, 2011
53
0
I have been having problems with this the past few days and its gotten to a point that any video on youtube I play, will stop loading about halfway through and just end. (it will go to the related videos)

I deleted my cookies and still nothing. I tried firefox and it was fine. So there is obviously something wrong with Safari.

YouTube has been super slow lately because of the Olympics. Everybody is on YouTube trying to catch replays they missed, so that might be why you are having problems. Have you tried using a different browser?
 
Comment

Roofy.

macrumors 6502a
Original poster
Jan 24, 2009
595
0
YouTube has been super slow lately because of the Olympics. Everybody is on YouTube trying to catch replays they missed, so that might be why you are having problems. Have you tried using a different browser?

That makes sense. I tried firefox for one video that wasnt working in safari and it did load though.

Videos will straight up cut out. As if it were a real TV. (static, fuzzy screen or neon colors)
 
Comment

Mr. Retrofire

macrumors 603
Mar 2, 2010
5,039
470
www.emiliana.cl/en
I have been having problems with this the past few days and its gotten to a point that any video on youtube I play, will stop loading about halfway through and just end. I tried firefox and it was fine. So there is obviously something wrong with Safari.
Make sure you disable HTML5 and enable the Flash plugin. YT HTML5 is sometimes buggy.
 
Comment

Blue604

macrumors regular
Mar 6, 2012
163
0
I have the same problem. Whenever I go on youtube it just freezes and show beachball. It happens on both safari and chome. But when I view youtube on bootcamp under IE, it works fine.

I have ML on retina macbook pro. This only started like 2, 3 days ago.

I have tried enable HTML5 Trial last night, and it fixed the problem. But this morning it's not working anymore.
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.