Youtube?

Discussion in 'iPod touch' started by cjcamilla, Oct 19, 2007.

  1. cjcamilla macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    #1
    iPod touch isnt connecting to YouTube, any idea why? Is anyone else having this problem?
     
  2. sepu macrumors regular

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #2
    my Ipod touch jailbreak and all its working smoothly and before jailbreak worked as well ... did u check ur internet connection ...

    give more details ..... since when, etc
     
  3. cjcamilla thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    #3
    It's been happening since morning, my internet connection works fine, I havent jailbreaked my iPod touch, I'm nt sure you can with a Windows machine...
     
  4. solyd macrumors regular

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #4
    Yes definitely can with a Windows machine, I and countless users have done so. Just look around the forum, you'll find many guides.

    As for your problem, is only YouTube not working? Is Safari loading pages?
     
  5. sepu macrumors regular

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #5
    does safari mobile work fine ?

    try to restart you WI-FI connection .... and restart your touch as well ...

    yeah you can jailbreak you ipod touch with windows and Mac's
     
  6. cjcamilla thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    #6
    Safari loads pages fine..... this is very weird. It just says "Can't connect to Youtube."
     
  7. PowerFullMac macrumors 601

    PowerFullMac

    Joined:
    Oct 16, 2006
    #7
    Well, ok, I will try help... Reboot the iPod then try again. If still not working then try restoring.
     
  8. cjcamilla thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    #8
    ok, i jailbreaked it, but how do i get access to the ipod touchs directory on my computer????
     
  9. solyd macrumors regular

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #9
    You will need to use SFTP or SSH.
     
  10. cjcamilla thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    #10
    where do i get those?
     
  11. Cache macrumors regular

    Joined:
    Sep 12, 2007
    #11
    Did you register your ipod? I believe you need to do that first in order to get youtube to work, but please correct me if I'm wrong.
     
  12. cjcamilla thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    #12
    your right, but i already did that last night, and youtube worked fine until this morning, i havent tried it in a whle lemme check.
     
  13. cjcamilla thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 6, 2007
  14. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #14
    SSH is built into OS X, and I can only assume that Windows has it too. Try typing "ssh" at the command prompt.
     
  15. PowerFullMac macrumors 601

    PowerFullMac

    Joined:
    Oct 16, 2006
    #15
    Not true, I didnt register my iPod and YouTube is fine.
     

Share This Page