Youtube5 not working

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by james1758, Apr 11, 2015.

  1. james1758, Apr 11, 2015
    Last edited by a moderator: Apr 12, 2015

    james1758 macrumors regular

    james1758

    Joined:
    May 26, 2013
    Location:
    UK
    #1
    My youtube5 has stopped working it seems, I'm getting this on every video:
    Screen Shot 2015-04-11 at 21.47.29.png

    Anybody else getting this? Or does anyone have another extension they use that works well?

    I understand it might just be a change on youtube's part that is causing this and presume the dev will sort it in the coming weeks though
     
  2. Wheelie4 macrumors regular

    Wheelie4

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    NC, USA
    #2
    YouTube is now default HTML5 playback. As long as you're using Safari 8.x it will play the HTML5 videos without the need for the extension. I use ClickToFlash extension but I removed the YouTube killer since they are in HTML 5 now.
     
  3. james1758 thread starter macrumors regular

    james1758

    Joined:
    May 26, 2013
    Location:
    UK
    #3
    Looks like my 'click to plugin' extension is screwing with the youtube5 extension.

    I unticked click to plugin and youtube5 is working again.

    Can close thread if needed.

    ----------

    Had absolutely no idea thanks! Even for older videos?
     
  4. Wheelie4 macrumors regular

    Wheelie4

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    NC, USA
    #4
    You're welcome, and from what I can tell pretty much most of the videos if not all. But I'm not positive about the older ones.
     

Share This Page