Zoom died.

Discussion in 'macOS' started by JPT, May 29, 2007.

  1. JPT macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2006
    #1
    Yup. For some reason it no longer works. I have checked the shortcut settings in Preferences. And I checked in UA and it's enabled in there too. Anyone know what's wrong? Or any other places where it might be disabled or something?
     
  2. 66217 Guest

    Joined:
    Jan 30, 2006
    #2
    Zoom??:confused:

    If you refer to the one you click Control and the use the trackpad to zoom, in system Preferences you can enable it, either if you use a mouse or if you use the trackpad.

    EDIT: In System Preferences > Keyboard & Mouse > Option "Zoom while holding:"
     
  3. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
  4. fivetoadsloth macrumors 65816

    fivetoadsloth

    Joined:
    Aug 15, 2006
    #4
    If you are referring to zoom by hitting comman option +/- that has to be toggled on and off via commmand option 8, try hitting those three and than +/-

    Good luck.

    :)
     
  5. dpaanlka macrumors 601

    dpaanlka

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Location:
    Illinois
    #5
    There are three separate settings that relate to mouse zooming.

    One is located in "Universal Access" pane of System Preferences.

    One is located under "Universal Access" in the shortcut tree of the "Keyboard Shortcuts" tab of the "Keyboard & Mouse" pane of System Preferences.

    One is located under "Mouse" tab of the "Keyboard & Mouse" pane of System Preferences, if you have a Mighty Mouse or two finger trackpad.
     
  6. JPT thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2006
    #6
    I'm refering to the control + scroll zoom where the whole screen zooms into the mouse. I have tried the keyboard shortcut and the control scroll. Both of them do not work. Everywhere I look it's enabled.
     
  7. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
  8. JPT thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2006
    #8
    No dice :(
     
  9. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #9
    What about restarting?

    Have you installed any haxies (Shapeshifter, Menufela etc.) ?
     
  10. JPT thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2006
    #10
    It's amazing what a simple restart will do... lol I need to keep that in my brain... after settings are all checked. Restart. lol
     

Share This Page