ZR 85 not detected anymore through iMovie OR Quicktime

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by G5Unit, Jun 24, 2007.

  1. G5Unit macrumors 68020

    G5Unit

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Location:
    I'm calling the cops
    #1
    My Canon ZR 85 is not longer working with my computer via firewire, yet it works with my sister's macbook (I have a PowerMacG5). It just never detects that it is plugged in. And I'm not doing anything different then before, it's just not working. What could be the problem?:confused:
     
  2. G5Unit thread starter macrumors 68020

    G5Unit

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Location:
    I'm calling the cops
  3. G5Unit thread starter macrumors 68020

    G5Unit

    Joined:
    Apr 3, 2005
    Location:
    I'm calling the cops
    #3
    Please I really need help on this, I am making a video and it has a deadline. The computer just gets the beach ball when ever the camera is even on!

    Sorry triple post I know.
     
  4. Telp macrumors 68040

    Telp

    Joined:
    Feb 6, 2007
    #4
    The first thing i would do is prolly what you have already done, and yes triple post, get ready for the lawyers ;)


    Try putting in another firewire port, try another firewire (if you have) and if you can do USB it should work via USB as well.

    And yes im stalking your posts ;) :p
     
  5. Telp macrumors 68040

    Telp

    Joined:
    Feb 6, 2007
    #5
    Actually, scratch the USB part, is that a digital camera or a video camera? if its video, scratch the USB part.
     

Share This Page