10.7.2 - Mission Control Scrambled

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by Patriot24, Oct 12, 2011.

  1. Patriot24 macrumors 68030

    Patriot24

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Location:
    California
    #1
    Just updated to 10.7.2. Went to use Mission Control and found this.

    Anyone else experiencing this issue? I haven't been able to restart after the initial update restart due to downloading iOS 5/iPhoto update. I will post back if a simple restart resolves the issue.
     

    Attached Files:

  2. gentlefury macrumors 68030

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Location:
    Los Angeles, CA
    #2
    That actually looks like either an overheat issue, a poorly inserted video card or a video card that is about to die.
     
  3. Patriot24 thread starter macrumors 68030

    Patriot24

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Location:
    California
    #3
    It is only occurring in Mission Control. Everything else is functioning as usual.
     
  4. fsckminix6 macrumors regular

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Location:
    Chicago (847)
    #4
    I think it has something to do with the graphics driver, Mine does the same when going to full screen in VLC or vice versa havent had it happen in mission control though.
     
  5. hifoo45 macrumors member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    #5
  6. Patriot24 thread starter macrumors 68030

    Patriot24

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Location:
    California
    #6
    Thanks. I hadn't seen that thread and assumed my issue was directly related to the update. I'll take a look there.
     
  7. WiLLGT09 macrumors regular

    WiLLGT09

    Joined:
    Nov 13, 2007
    #7
    I'm experiencing this too with 10.7.2. This is the first time this has ever happened. Previous Lion versions were fine.

    Graphics drivers seems screwed up.
     
  8. Patriot24 thread starter macrumors 68030

    Patriot24

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Location:
    California
    #8
    I restarted again and do not see the issue now.

    One thing I did differently was close all applications prior to restarting, whereas they were all open on the previous restart.
     
  9. WiLLGT09 macrumors regular

    WiLLGT09

    Joined:
    Nov 13, 2007
    #9
    I've also seemed to fix the problem. I booted into recovery partition and repaired my boot disk. I had some errors & whatnot. Seems all better now!
     
  10. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
  11. Pndrgnsvc macrumors 6502

    Pndrgnsvc

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Location:
    Georgetown, Texas
    #11
    Seems like 'tis still of unspecified/unknown origin & fix.

    I used the 10.7.2 Combo updater and all is fine. But then, I did not have this issue to begin with. So whether the Combo did its magic, I dunno.
     

Share This Page