1920x1200 resolution startup bug?

Discussion in 'MacBook Pro' started by PineAppleMac, Dec 23, 2016.

  1. PineAppleMac macrumors member

    PineAppleMac

    Joined:
    Dec 1, 2016
    Location:
    Poland
    #1
    Hey, just wondering if anybody has the same issue.

    Used the 1680x1050 resolution from the beginning of my MBP. No problem whatsoever. However, when switching to higher 1920x1200 I realised that startup loading bar after entering the password freaks out. The screen goes black and the only bar is visible.

    When switching to lower resolution, problem disappears, so it is only caused by the 1920x1200 settings.

    Thoughts?
     
  2. imac2go macrumors newbie

    imac2go

    Joined:
    Dec 22, 2016
    #2
    same here... under 1680x1050 i dont have that problem :(
     
  3. PineAppleMac thread starter macrumors member

    PineAppleMac

    Joined:
    Dec 1, 2016
    Location:
    Poland
    #3
    I guess it must be a software problem with scaling during the boot up
     
  4. northman21 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 23, 2016
    Location:
    New York
    #4
    I am experiencing this with my 2015 map 15". I have the resolution at 1680/1050, and the apple logo and status bar during startup will disappear and reappear until fully booted. Interestingly enough, I also have a 2013 15" mbp which I use the same settings and it does not stutter during startup. I am really wondering about this since both computers are running Sierra 10.12.2.
     

Share This Page