4,1 Firmware update error 5570

Discussion in 'Mac Pro' started by AmishIndy, Dec 9, 2016.

  1. AmishIndy, Dec 9, 2016
    Last edited: Dec 9, 2016

    AmishIndy macrumors newbie

    AmishIndy

    Joined:
    Nov 26, 2016
    Location:
    Illinois
    #1
    Just received a 2009 Mac Pro with 10.10.5 Yosemite installed. Whenever I try running the firmware update tool I get the 5570 error message. What should I do?

    Update: had the firmware update disk image named wrong. I download both version 1 and 1.5. Version 1.5 got renamed with -2.dmg. Now running with 3.46 ghz quad core and 16gb of 1333 MHz RAM operating at 1066 MHz for some reason.
     
  2. h9826790 macrumors 604

    h9826790

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Location:
    Hong Kong
    #2
    A PRAM reset may help.

    Otherwise, please take a picture of the RAM stick label and post that here. The info on there may help to know why they can't run at 1333.
     
  3. AmishIndy thread starter macrumors newbie

    AmishIndy

    Joined:
    Nov 26, 2016
    Location:
    Illinois
    #3
    PRAM reset did it. Not sure why, but, I couldn't do a PRAM reset using my Razor Blackwidow Ultimate Mac edition keyboard. I had to use the one from my tangerine iMac. Still waiting for a 128gb Samsung SM951 to arrive.
     

Share This Page