After installing MyWi I get sad iPhone.

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Gleemen, Aug 3, 2010.

  1. Gleemen macrumors regular

    Joined:
    Oct 6, 2009
    #1
    Every time I install MyWi on my jailbreakme.com 3gs it freaks out and crashes to the sad iphone screen.:mad: Whats the issue? (Couldn't find a thread so sorry if this subject is already posted.)

    Thanks for any help.
     
  2. boshii macrumors 68040

    boshii

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
  3. Gleemen thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 6, 2009
    #3

    Modmyi
     
  4. THCue macrumors newbie

    Joined:
    Aug 3, 2010
    #4
    You need to get the newest version, goto youtube and watch a few new videos of it. Also go into cyida in safe mode and uninstall that version you have. I use 4.3.4 version btw
     
  5. boshii macrumors 68040

    boshii

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #5
    are you installing mywi 4.0?
     
  6. maturola macrumors 68040

    maturola

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #6
    Make sure you are installing ver 4+, old version won't work on iP4+4.0.1

    I had the same issue, it keep sending me to "Safe Mode", but 4.3 works like a charm!
     
  7. chargit macrumors 6502a

    chargit

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Location:
    Evansville, In
    #7
    how do you tell what version of mywi you have? it doesnt say on the app itself.

    never mind I found it.
     
  8. boshii macrumors 68040

    boshii

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #8
    go to cydia then manage > packages > then choose mywi and you should see it.

    if you have mywi 4.0 it should be version 4.3.4
     
  9. chargit macrumors 6502a

    chargit

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Location:
    Evansville, In
    #9
    I just updated the mywi and have nothing but problems! plus it wont let me pay. it says 9 days left on free trial. and it wont do wireless just usb.
     
  10. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #10
    Safe mode, go back to Cydia and make sure you've updated everything.
     
  11. HXGuy macrumors 68000

    Joined:
    Mar 25, 2010
    #11
    Did it also install Rock for you guys when you got MyWi 4?

    It did that for me, and then when I went to uninstall Rock, it also uninstalled MyWi 4.
     
  12. scottuf macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Location:
    NPB, FL
    #12
    i had problems installing and getting it to work as well. what did work was after it installed, i went into Rock and uninstalled it. the phone rebooted all on its own. i went back into Rock and installed it from there instead of Cydia. Again phone rebooted, but once up it worked, finally.
     

Share This Page