After two weeks of testing... finally MMS enabled on my phone

Discussion in 'iPhone' started by lavrishevo, Sep 24, 2009.

  1. lavrishevo macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #1
    So just a interesting comment on MMS. I travel a ton for work and I have been trying to send MMS messages in Denver, Pittsburgh, Miami, Atlanta, San Juan, and now Chicago. Today it was finally enabled on my account, not at 11pm last night, but today at 2pm it worked for send and receive. I had tried all kinds of settings within the MMS config from other that claimed worked. Nothing till today... LOL. My last name starts with W so I am wondering if the enabling of the accounts was not alphabetically related? I know the official release is tomorrow but I am finally working great now.
     
  2. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    Giant sticky on the top of this forum. You won't be surprised, you are not alone.
     
  3. blancoBronco macrumors 6502a

    blancoBronco

    Joined:
    Jul 4, 2009
    Location:
    South Tampa
    #3
    wow, that kinda sucks. you finally get it to work, the day before it comes out officially. if i were you, I would brag to all my friends with iPhone who dont have it enabled. u get to be king for a day, so make the best of it
     
  4. lavrishevo thread starter macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #4
    I really don't care about bragging. I just was curious why it was not working these past two week and I figured I would test in the cities I was working in. My theory is it just was being blocked by AT&T until today. But I am glad it is working now.
     
  5. UngratefulNinja macrumors 68000

    UngratefulNinja

    Joined:
    May 9, 2009
    Location:
    Pennsylvania
    #5
    Same here. Mine didn't work as of 5 pm! Then I tried it just now and it worked :D I must have been last on the list too.
     
  6. Bacong macrumors 68000

    Bacong

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Location:
    Westland, Michigan
    #6
    Yeah, mine just started working. Not sure when it came on, but I tried 40 minutes ago and it worked.
     

Share This Page