Anyone play COD4/5 on their MBP?

Discussion in 'MacBook Pro' started by BSchorr, Jun 15, 2009.

  1. BSchorr macrumors member

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Location:
    Sioux Falls
    #1
    Getting my MBP listed in my signature below on Friday. I will be bootcamping it with XP Pro 64bit. Anyone play Call of Duty 4 or 5 with a 9600MGT 512mb? Just looking for feedback on how it plays/FPS wise on it. I know when I do play it, Ill be playing with an external Keyboard/Mouse!
     
  2. MacsOnAnabolics macrumors regular

    MacsOnAnabolics

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Location:
    Rancho Cucamonga, CA
    #2
    Yes I have a uMBP 15" 2.66 GHz w/ 4 Gb RAM and 320 Gb HD.

    This machine is more than proficient at support gameplay for COD4. Have fun!
     
  3. doucy2 macrumors 65816

    doucy2

    Joined:
    Jul 7, 2005
    #3
    cod4 ran fine on my mbp 2.33 2gb, x1600 256mb, with medium settings on all the graphics. enjoy

    edit: my cod4 was the mac version, no problems
     
  4. nigameash macrumors 6502

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    Space: The Final Frontier
    #4
    i got a mbp 2.4ghz santa rose with the 8600gt with 256mb. on medium settings, cod4 runs well :) so you should be fyne there
     
  5. NikFinn macrumors 6502a

    NikFinn

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Location:
    MA
    #5
    Would I be correct in saying that I can not play this on my 13" MBP?
     
  6. masse macrumors 6502a

    masse

    Joined:
    May 4, 2007
    Location:
    MA/GA
    #6
    you might be able to on a 13 inch..

    High settings on machine in sig. Some parts were a little slower or choppier than some might like but the majority was very playable. I do think the end of COD5 I had to turn some stuff down.

    I play in XP.
     
  7. NikFinn macrumors 6502a

    NikFinn

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Location:
    MA
    #7
    I meant playing the actual mac version of the game, as I thought I read something about not supporting the integrated graphics. But I guess I could always play in windoze..
     
  8. Vulcan macrumors 65816

    Vulcan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Location:
    Pittsburgh, PA
    #8
    Nope, Mac version of COD 4 works on the 9400M. Plays nice too :)
     
  9. ddeadserious macrumors 6502a

    ddeadserious

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Plymouth, MI
    #9
    x2, I've played Modern Warfare quite a bit on my 13" with 4GB RAM and the 9400M on a 22" monitor with no problem at all.
     
  10. ChrisN macrumors 65816

    ChrisN

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Location:
    Demarest, NJ
    #10
    What settings, I want to do the same thing as you but I'm a bit concerned. How's multiplayer btw?

    ChrisN
     
  11. wordoflife macrumors 604

    wordoflife

    Joined:
    Jul 6, 2009
    #11
    My Old PC laptop plays COD4 perfectly fine with no lag. It was a 1.73 Ghz Core Duo, 2GB Ram, ATI x1400 128MB, Windows Vista

    You should be fine on your computer
     
  12. Jottle macrumors 6502

    Joined:
    Oct 17, 2003
    #12
    What graphic settings are you all using for COD4 Mac on the 9600 nvidia graphics card? I'm installing it right now.
     

Share This Page