Apple Remote problem

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by rwdebes, Jul 2, 2007.

  1. rwdebes macrumors 6502

    Joined:
    Jun 28, 2007
    #1
    Sup guys.. im experiencing a big problem with the apple remote and my imac , my ipod HI-FI and my apple TV. All of them are in my living room and everytime i use it for apple tv, or for my ipod hi-fi or for my imac , i control all of them. I have 3 apple remotes, how can i use one for each one ?

    or if anyone know a good way to work this out, ill be very thankfull.


    :confused: :confused:
     
  2. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #2
    Pair them with the devices. I have my MPB paired with one, so I don't control it with my Harmony or an un-paired Apple Remote.

    The :apple:tv has on-screen instructions. Or, go to Apple Support Knowledge Base to look up how-to's.
     
  3. rwdebes thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 28, 2007
    #3
    i know how to pair with the apple tv, i did, but when i was selecting a movie to watch , my ipod HI-FI turned on to. so how this work ? and u know how to pair with the ipod-hi ??
     
  4. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #4
  5. M@lew macrumors 68000

    M@lew

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Location:
    Melbourne, Australia
    #5
    Every Apple product pairs the same way. Just make sure they're not in the same vicinity when you pair them though or else it won't work.
     

Share This Page