Apple removed all pages about 10.6.3 and downloads!

TheSpaz

macrumors 604
Original poster
Jun 20, 2005
7,033
1
I tried finding the 10.6.3 update on Apple.com (instead of Software Update) and every single page I found that mentioned 10.6.3 is missing completely. Then I found the actual download link and that also doesn't work. Has Apple removed the update from their site?

Here's the official download link: http://support.apple.com/downloads/DL1017/en_US/MacOSXUpdCombo10.6.3.dmg

10.6.3 Update: http://support.apple.com/kb/DL1018
10.6.3 Combo Update: http://support.apple.com/kb/DL1017

Here's the downloads page for Mac OS X 10.6: http://support.apple.com/downloads/#macosx106

Click on any of the 10.6.3 downloads and they fail with 404 error.

Was there a serious issue with this update and they yanked it?
 

TheSpaz

macrumors 604
Original poster
Jun 20, 2005
7,033
1
Hmm... weird... what's going on here? It says 404 Page Not Found on every single try for me.

Sorry folks... I guess it's just me.

Edit: -aggie- I know, I'm being serious. I'm not trying to fool anyone with this. I seriously can't open any of those pages.
 

GGJstudios

macrumors Westmere
May 16, 2008
44,383
704
Hmm... weird... what's going on here? It says 404 Page Not Found on every single try for me.

Sorry folks... I guess it's just me.

Edit: -aggie- I know, I'm being serious. I'm not trying to fool anyone with this. I seriously can't open any of those pages.
Did you try clearing your cache and cookies (like resetting Safari)?
 

irishgrizzly

macrumors 65816
May 15, 2006
1,462
1
I'm been there it 2 minutes ago, currenty downloading 10.6.3 combo update after a failed update through Software Update. Your connection may just have borked while you were trying those pages.
 

netnothing

macrumors 68040
Mar 13, 2007
3,672
304
NH
Just to make you feel better.....same thing happened to me, although it happened in Firefox.

Once you said you reset Safari....I figured it was cookie related. So in FF I removed the two stored cookies for support.apple.com and everything came back fine.

Weird.

-Kevin
 

Nermal

Moderator
Staff member
Dec 7, 2002
18,704
1,192
New Zealand
The CSS file didn't seem to download correctly for me because the page formatting was all screwed up. However, the SHA1 hash currently listed on the page matches with the update I downloaded on release day, so the file hasn't been updated.