At&t

Discussion in 'iPhone' started by midnightfalcon, Oct 7, 2011.

  1. midnightfalcon macrumors member

    Joined:
    Oct 6, 2011
    #1
    has anybody actually gotten att site to work at all. i cant even view a 4s much less order one.
     
  2. ScottSFA macrumors member

    Joined:
    Jun 1, 2008
  3. dialed1 macrumors 6502

    dialed1

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Location:
    Utah
    #3
    Sucks! Oh wait... no i haven't yet not even close been on hold on phone for 1 hour and 2 min also lol
     
  4. Planenutok macrumors newbie

    Joined:
    Jul 21, 2010
  5. dialed1 macrumors 6502

    dialed1

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Location:
    Utah
    #5
    I just got logged out maybe that's a good sign
     
  6. mode101 macrumors regular

    Joined:
    Sep 6, 2007
    #6
    Me, too! :D
     
  7. Planenutok macrumors newbie

    Joined:
    Jul 21, 2010
  8. iCaliKid macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2011
    #8
    i had done it through Apple but they needed some confirmation stuff so I'm not gonna bother through them and let my order fall through. I was successfully able to get it through AT&T, (:)
     
  9. dialed1 macrumors 6502

    dialed1

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Location:
    Utah
    #9
    Does ATT add it to your bill or charge you up front?
     
  10. forza69 macrumors 6502a

    forza69

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Location:
    San Diego, CA
    #10
    Does anyone know why I'm being charged 60 dollars for the voice plan, and the regular 30 dollars for the unlimited data plan, totaling 90 dollars, when I only pay 50 dollars give or take a couple of cents, a month on my brother's family plan? Do I have to wait and get it at the AT&T store?
     
  11. voyagerd macrumors 65816

    voyagerd

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Location:
    Rancho Cordova, CA
    #11
    AT&T is still not working for me, I just get an error.
     
  12. iCaliKid macrumors newbie

    Joined:
    Oct 7, 2011
    #12
    up front.
     
  13. midnightfalcon thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 6, 2011
    #13
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

    Just got the upgrader app to work. White 16 gig on the way
     
  14. iSIILENT macrumors regular

    Joined:
    Feb 6, 2008
  15. midnightfalcon thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 6, 2011
    #15
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

    Its obvious in the upgrader nowhere to click but preorder after you enter your information
     
  16. forza69 macrumors 6502a

    forza69

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Location:
    San Diego, CA
    #16
    After not being able to get through the eligibility checker or whatever on AT&T it says that I've tried too many times and that my account has been locked for 1 hour. JFC.
     
  17. greytmom macrumors 68040

    greytmom

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #17
    Yeah, I got it to work. Finally. PISSED about having to upgrade to unlimited family messaging!
     
  18. pokerplayer73 macrumors 6502

    pokerplayer73

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Location:
    Florida, USA
    #18
    Upgrade Eligibility Error..

    I got through upgrade eligibility, chose plans and all on apple.com. It finally failed at last step.

    But, AT&T, these rascals, giving me an upgrade eligibility error. Anybody else seeing this issue.
     

    Attached Files:

  19. voyagerd macrumors 65816

    voyagerd

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Location:
    Rancho Cordova, CA
    #19
    Yep….
     
  20. dr.devious macrumors regular

    dr.devious

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Location:
    Truckee Meadows, NV
    #20
    I am having the same issue
     
  21. FSUSem1noles macrumors 68000

    FSUSem1noles

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Location:
    Ft. Lauderdale
    #21
    yeah, it's an issue with the premier site.. you won't be able to pre-order until premier comes back up because it can't verify your eligibility status...
     
  22. jpiszcz macrumors regular

    Joined:
    Mar 28, 2010
    #22
    Att

    It almost makes you want pay the ETF with ATT and switch to Verizon or Sprint, their sites seem to be up and taking orders fine.

    Every iPhone release ATT is down.

    --

    There was a problem with your request.
    P1234: We apologize for the inconvenience, but we are unable to support this request online. Please contact Premier Support at 1-866-499-8008 Monday to Friday from 8:00 a.m. to 9 p.m. Eastern Time for assistance with your request. Please reference Error P1234 if you speak to a representative about this error.
     
  23. iomcamaross2010 macrumors member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    stuart, fl
    #23
    was not able to order through apple but got order confirmation number screen through att about 10 mins ago. hopefully all goes through okay
     
  24. iSIILENT macrumors regular

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #24
    I hope att is just not taking all orders that come in and then ship them out when there are more to send out... why cant they just put out a certain amount of pre-orders and then stop people from pre-ordering...

    i hate when companys let this happen.
     
  25. atrac7 macrumors regular

    Joined:
    Jun 14, 2010
    #25
    just finally got in through for 3 lines on our account

    2 blacks, one white, all of them 16gb 4s

    it was a major pain and hopefully all goes well.
     

Share This Page