AT&T's site is DOWN

Discussion in 'iPhone' started by lnferno, Jun 14, 2010.

  1. lnferno macrumors 6502

    Joined:
    Jun 19, 2008
    #1
    I just tried logging in and get this:
    Hopefully this is a sign that they are getting their servers ready for the load tomorrow?
     
  2. mbsaeger macrumors 6502

    mbsaeger

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #3
    You don't need to take servers offline to prepare them for a "load"
     
  3. engelke2010 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 28, 2010
    #4
    Wow...that's the third time then in the last 24 hours it has been down. Is this normal?
     
  4. billy3785 macrumors regular

    billy3785

    Joined:
    Sep 3, 2008
    Location:
    NYC
  5. mbsaeger macrumors 6502

    mbsaeger

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #6
    Well, if its' sites availability reflects its' network availability then....
     
  6. Vertigo50 macrumors 65816

    Vertigo50

    Joined:
    Apr 11, 2007
    #7
    Actually, I think it might just be from all the people constantly refreshing to see if the pre-order info comes up. I was trying to check a few things on my account, and it kept booting me off and on and off and on.
     
  7. thornguy macrumors regular

    Joined:
    Jun 5, 2008
    #8
    It's AT&T, someone probably tripped over an extension cord
     
  8. davidwarren macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 28, 2007
    #9
    man, AT&T was down last night too. I tried to order HBO for the start of true blood but I couldn’t get on!!! I could get on the AT&T website earlier today, but I couldn’t change anything on my account. I have unified cell and uverse billing...
     
  9. Geckotek macrumors G3

    Geckotek

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Location:
    NYC
    #10
    +1
     
  10. STEVESKI07 macrumors 68000

    STEVESKI07

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Location:
    Washington, DC
    #11
    WOAH! CRAZY! That means AT&T is updating their site! That must mean we will be able to preorder tomorrow!!

    Oh wait...we already know that we can preorder tomorrow, so who cares if the site is down?
     
  11. lnferno thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 19, 2008
    #12
    Right -- hence the notification page that I quoted. You don't think it has anything to do with the pre-launch?
     
  12. youngplaya0228 macrumors regular

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Texas
    #13
    Post of the day
     
  13. mbsaeger macrumors 6502

    mbsaeger

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #14
    It might, but IMO most likely not...
     
  14. JeninNC macrumors member

    JeninNC

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Location:
    Surf City, NC
    #15
    +1 I laughed pretty good at that one. :D
     
  15. Ferris23 macrumors 68020

    Joined:
    Sep 24, 2007
    #16
    OH NOES!


    Oh yeah....
     
  16. mbsaeger macrumors 6502

    mbsaeger

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #17

    +1
     
  17. DotCom2 macrumors 68040

    Joined:
    Feb 22, 2009
    #18
    LOLZ
     
  18. gloss macrumors 601

    gloss

    Joined:
    May 9, 2006
    Location:
    around/about
    #19
    Forgot to feed the hamsters.
     
  19. Brymo macrumors regular

    Joined:
    Jul 3, 2007
    #20
    Works for me. Also, it shows the iPhone 4 and says 'Buy Now.'

    EDIT: Now when I went to buy, and put in my login - it gave me the error.
     
  20. djransom macrumors 68040

    djransom

    Joined:
    May 14, 2008
    Location:
    Chi-Town
    #21
    ROTFLMAO and that post gets a

    [​IMG]
     
  21. RaceTripper macrumors 68030

    Joined:
    May 29, 2007
    #22
    Right, as if AT&T were experts on handling load. :rolleyes: ;)
     
  22. elephunkman macrumors 65816

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Location:
    Boston
    #23
    Load of crap.
     
  23. realeric macrumors 6502a

    realeric

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    United States
    #24
    I am going to apple.com. :)
     

    Attached Files:

  24. lnferno thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 19, 2008

Share This Page