AutoCad install problems

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by usefz89, Mar 8, 2013.

  1. usefz89 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 8, 2013
    #1
    Hi,
    When I try to install autocad 2012
    A messege appears that Iam already have autocad copy although i had removed autocad trial completly any help ?
     
  2. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    Did you uninstall the Trial or just Delete it?
     
  3. GDG1952 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Location:
    Salisbury UK
    #3
    help please

    Hi
    Have you any idea how I can get the Parametric tab to operate as it does in windows?
    its there, I can see it, but it does not work



    Gordon
     
  4. TouchArchive macrumors member

    TouchArchive

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Location:
    IL
    #4
    Do you want to install another AutoCAD trial copy? You can't .Only full version in this machine.
     

Share This Page