Banner ads hacked or just weird?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by mcdj, Jun 21, 2015.

  1. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #2
    maybe weird. You doing something with your useragent so it's not showing iPhone? You requesting desktop site for example?

    arn
     
  2. mcdj thread starter macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #3
    Not that I'm aware of.
     
  3. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #4
    You getting top-of-page banners on every page when you browse the site on your iPhone?

    arn
     
  4. mcdj thread starter macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #5
    Yes, I see top banner ads throughout the site, but the weird guy only appears on top of forum pages.

    *Edit* the guy does not show up on my iPad. Just my iPhone 6.
     
  5. mcdj thread starter macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
  6. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #7
    Well, despite the language, that looks like a regular ad.

    Are you going through a proxy or vpn?

    arn
     
  7. mcdj thread starter macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #8
    Nope. Unless my router has been hacked.
     
  8. mcdj thread starter macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
    #9
    Ok the plot thickens. I cropped a pic of that upside down dude and saved it to my camera roll. Because I'm on an iPhone, Google reverse image search doesn't work, but a site called image raider does. I uploaded the cropped pic and hit search. Every search result linked to macrumors. Scroll to the bottom of the page and click the plus sign next to macrumors.

    https://www.imageraider.com/search/#p96d8c68e48be1d734e4c0f9f6c112765
     
  9. mcdj thread starter macrumors G3

    mcdj

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    NYC
  10. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #11
    ok, that's weird. then it's a weird corrupt image or something. I'm guessing an avatar image got corrupted somehow in your cache and it's causing the problem.
     

Share This Page