Beejive 3.0.1 approved

Discussion in 'iOS Apps' started by Phatzer, Jul 5, 2009.

  1. Phatzer macrumors regular

    Phatzer

    Joined:
    Nov 3, 2007
    #1
    Word on Twitter has come that approval of the Beejive 3.0.1 update bearing various fixes has been given the thumbs up and should be on the App Store shortly.

    Just so you know :)

    UPDATE (Twitter post): "Just got word that 3.0.1 has been approved. Sorry for the delay folks. Should be available in the AppStore shortly."
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
  3. vega07 macrumors 65816

    Joined:
    Aug 7, 2006
    #3
    how long is "shortly?" a couple of hours? tomorrow?
     
  4. OneMike macrumors 603

    OneMike

    Joined:
    Oct 19, 2005
    #4
    good news. hope it fixes the few remaining bugs
     
  5. Phatzer thread starter macrumors regular

    Phatzer

    Joined:
    Nov 3, 2007
    #5
    Not sure I'm afraid, I'm only quoting the horses words :)
     
  6. digitalfx macrumors 6502a

    digitalfx

    Joined:
    Jul 18, 2007
    #6
    got it...just delete the app and reinstall 3.0.1.9
     
  7. Niiro13 macrumors 68000

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Location:
    Illinois
    #7
    Well, if that's exactly from Twitter, then it should only take a couple hours before it appears on the store. After approval, it's really quick to appear.
     
  8. digitalfx macrumors 6502a

    digitalfx

    Joined:
    Jul 18, 2007
    #8
    what is "exchange workaround" in prefs?
     

    Attached Files:

  9. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #9
    I'm curious, did you get it from the US App store or somewhere else?
     
  10. Knowlege Bomb macrumors 603

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #10
    I was also able to uninstall/reinstall and get 3.0.1.

    Don't see the 9 on the end.
     
  11. MadGoat macrumors 65816

    MadGoat

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Location:
    Canada
    #11
    MSN login seems to be borked, I'm getting a singon.time.out error
     
  12. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #12
    I guess I have to wait, I don't see it yet on the US App store.
     
  13. Knowlege Bomb macrumors 603

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #13
    Where are the Beejive people on Twitter? I'd like to know what's going on with them...
     
  14. outz macrumors 6502

    Joined:
    Jul 17, 2007
  15. macjram macrumors 6502a

    macjram

    Joined:
    Dec 20, 2008
    #15
    Same here. 3.0.1.9
     
  16. srl7741 macrumors 68020

    srl7741

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Location:
    In my world
    #16
    They must have been busy today? I had 12 Apps updated and showing today.
    Beejive included.
     
  17. GamaFu macrumors regular

    Joined:
    Apr 12, 2007
    #17
    Here you go, @BeejiveIM.
     
  18. OneMike macrumors 603

    OneMike

    Joined:
    Oct 19, 2005
  19. speedracer3000 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 29, 2008
  20. MadDog31 macrumors 6502a

    Joined:
    May 20, 2007
    #20
    Video transfer for the 3GS works like a charm.
     
  21. kas23 macrumors 603

    kas23

    Joined:
    Oct 28, 2007
    #21
    This "update" has just killed my previously perfectly working Beejive app. It's totally dead. I just see a pinwheel moving around in the middle of the screen and it will not send anything. It gives me an Error message and says Reconnect in Progress...
     
  22. moka macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Location:
    California
    #22
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    Awesome, video support!!!
     
  23. cocky jeremy macrumors 68040

    cocky jeremy

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Location:
    Columbus, OH
    #23
    Same here.. for a while. It's perfectly fine now. Try restarting and manually logging out of any account that's logged in when you open it.

    Video sharing does work perfectly! ;)
     
  24. Rayfire macrumors 68020

    Rayfire

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    PNW
    #24
    Ditto. What I did to solve this was to log-out all your accounts, close the app. Run it again, then log-in. Now it's working fine :)
     
  25. angle macrumors regular

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Location:
    Michigan
    #25
    I still have issues with rearranging the metacontact "first logged in" feature part. I can't figure out if I'm doing something wrong or if it's still a glitch...
     

Share This Page