Blackra1n not working anymore!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by misterymachine, Apr 27, 2010.

  1. misterymachine macrumors newbie

    misterymachine

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #1
    I’m using blackra1n for a long time…
    Iphone working normally, wi-fi lost (as usual)...
    Reset network settings and ran Blackra1n (as usual)...
    Iphone kept rebooting and does not turn on…
    Tried in 4 computer that always worked for tethered JB (2 WIN7, 1 XP, 1 VISTA)...
    3.1.2 FW, old baseband...
    All machines running iTunes 9.0.3.15…
    Seems like a forced on line update!
    Any ideas?
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    Try using irecovery.
    Is it in a boot loop or just gets stuck on the plug to itunes screen?
     
  3. misterymachine thread starter macrumors newbie

    misterymachine

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #3
    Boot looping (if blackra1n is not closed)... watch out... very weird indeed...
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Yes, Irecovery might kick it out of bootloop so you can then start it up again with blackrain.
     
  5. misterymachine thread starter macrumors newbie

    misterymachine

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #5
    ok

    Tried and no good (i miss working with DOS) : )
    It's not that i am stuck on the logo...
    Blackra1n runs, Holtz's face appear, but doens't turn on the fone, it blinks and goes back to the apple...
    Is this what u'r calling loop boot :S
    Since now thankful!
    Cheers
    P.S.: It's a Iphone 3GS...
     
  6. iphonegeek786 macrumors 6502

    iphonegeek786

    Joined:
    Nov 18, 2009
    #6
    Yes this is a warning to al 3G and 3Gs user that please dont reset any of you settings, recently it haas been causing boot loops. I dont know what to say but to update into 3.1.3.
     
  7. Gavbo macrumors member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    #7
    Reset network settings is necessary to get wifi working.

    Why use tethered JB/unlock when you can used un tethered JB/unlock?

    I would pwnaged it then blackra1n (unlock) it, if you get stuck in a boot loop after blackra1n unlock then the baseband is likely to be corrupted.

    Thread on simliar issue.
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=902303
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=894893&highlight=

    Soluation
    http://extechblog.wordpress.com/201...-11-07-baseband-3gs-no-shsh-on-file-solution/
     
  8. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #8
    Blackra1n is a jailbreak tool, not an unlock tool
    Those that have a tethered jailbreak have no choice but tethered. They cannot choose an untethered jailbreak.
     
  9. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    Wow, you should educate yourself before you try to give advice when you dont have a clue.
     
  10. Gavbo macrumors member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    #10
    The op is on the old bootrom, so I see no problem using pwnage then blackra1n in Cydia to unlock. Do you see any problem with that?
    In addition blackra1n can ALSO be used to unlock via cydia right? so is ALSO an unlocking tool not just BJ.

    The fanny thing is you advise the op to use irecovery when is doesnt support 3gs, so who needs re education here? Did you actually own an 3gs? I really dont you do.

    ..... I meant blacksn0w ok? :p
     
  11. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #11
    You are really clueless. Yes Irecovery does work with 3GS models.
    Read and learn some:
    http://ipitg.net/tag/irecovery/
    http://www.ihackintosh.com/2009/11/ireb-v3-1-2-with-shsh-restore-server-irecovery-for-iphone-3gs/
    And the OP is on the new bootrom thats why he's stuck with a tethered JB.
    Stop trying to act like you know anything about JB or unlocking because you dont.
    Blackrain is a JB, blacksnow is the unlock.

    Is your name "pcs are junk" by any chance? :D
     
  12. Gavbo macrumors member

    Joined:
    Jan 21, 2010
  13. manishangane macrumors newbie

    Joined:
    Apr 28, 2010
    #13
    Iphone 3gs unlock

    hi gurus,
    I have purchase an iphone 3gs 16 gb factory unlock piece. i have two questions for the same.

    1. Can i jailbreak my iphone 3gs factory unlock.
    here are my detials.
    firmware version : -3.1.3(7E18)
    serial number 88o14GBB3NQ
    Model MC132ZA
    Modem firmware :05.12.01

    2. When i connct my iphone it shows up 14 gb memory space .......

    Plz help i really need to jailbreak my phone
     
  14. iphonegeek786 macrumors 6502

    iphonegeek786

    Joined:
    Nov 18, 2009
    #14
    The iphone software takes up two gigs. No you cannot jailbreak it. If you can wait about 24 hrs, the next jailbreak comes out tommorow.
     
  15. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #15
    You should remove your serial number from your post
     
  16. manishangane macrumors newbie

    Joined:
    Apr 28, 2010
    #16
    thanks dude...........can u let me know from where can i find the software to jailbreak....
     

Share This Page