Built in iSight issues.

Discussion in 'macOS' started by IzzyJG99, Nov 10, 2007.

  1. IzzyJG99 macrumors 6502

    Joined:
    Oct 26, 2007
    #1
    I seem to be having problems in my iMac G5 iSight. Sometimes it will work in Photobooth or iChat, then sometimes it won't show up as having any iSight plugged in/built in. Anyone else got this bug?
     
  2. lofight macrumors 68000

    lofight

    Joined:
    Jun 16, 2007
    #2
    Once on my MB my isight went all green like green screen they used in the movies, then i stopped almost everything in the activity monitor and restarted the computer and it was fine
     
  3. IzzyJG99 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 26, 2007
    #3
    It seems to only happen in iChat and if I then try to see if the camera is working in PhotoBooth, it doesn't work. It's iChat related.
     
  4. lofight macrumors 68000

    lofight

    Joined:
    Jun 16, 2007
    #4
    it was photobooth related in my case
     
  5. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
  6. lofight macrumors 68000

    lofight

    Joined:
    Jun 16, 2007
    #6
    me? no
     
  7. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #7
    Actually, I was thinking of the external iSight, not internal. There are some problems using iGlasses and certain applications where the camera isn't detected. I've been in contact with Ecamm. They've confirmed the problem and are working to fix it.
     

Share This Page