Cannot access any Google site - help?

Discussion in 'macOS' started by ozone, Apr 22, 2016.

  1. ozone macrumors 6502

    ozone

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Location:
    Ontario, Canada
    #1
    Hi... need some help. Today, for whatever reason, my MBP cannot access any Google site from any browser using Firefox or Safari. No Google search, no GMail, no YouTube. I either get cannot establish secure connection or connection reset error messages. I can access just about any other site however.

    I can't figure out why this suddenly happened. I'm pretty sure my computer is up-to-date. I tried clearing histories, cookies, etc. My iPad can still access various Google sites, as can a desktop.

    Note: I'm not at my usual location, but Google was accessible last night, so I don't know what's changed today.

    I see this has happened before to others, but not lately.

    Any suggestions?
     
  2. Kissmyne macrumors 6502

    Kissmyne

    Joined:
    Apr 21, 2015
    #2
    Make sure date and time are correct.

    Change DNS server setting to rule out a DNS issue(if you need a server to connect to 8.8.8.8 and 8.8.4.4 are google public DNS servers)

    Let me know if this resolves the issue for you.

    If it doesn't please provide the version of OS X you are using as well as whether or not you are able to ping "www.google.com" using the network utility.
     
  3. \-V-/ Suspended

    \-V-/

    Joined:
    May 3, 2012
    #3
  4. rigormortis macrumors 68000

    rigormortis

    Joined:
    Jun 11, 2009
    #4
    malware bytes is for apple? , wow . that is neat

    the last time i couldn't get to google it was because AT&T uverse had me down for pirating, and i had to take a test!
     
  5. \-V-/ Suspended

    \-V-/

    Joined:
    May 3, 2012
    #5
    It used to be known as AdwareMedic, but they've since been acquired by Malwarebytes, which is awesome.

    You should invest in a VPN. ;) I use NordVPN: https://nordvpn.com
     
  6. ozone thread starter macrumors 6502

    ozone

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Location:
    Ontario, Canada
    #6
    Odd... before I had a chance to try any suggestions... all Google sites are accessible again. I'm in a location that has hi-speed service, but I suspect it's limited (rather remote town). I was wondering if limited access was the reason, but I can't figure why it would only affect Google sites.
     

Share This Page