Continuity not working anymore?

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by iwan073, Oct 2, 2015.

  1. iwan073 macrumors regular

    iwan073

    Joined:
    May 1, 2011
    Location:
    Holland
    #1
    Hey guys, continuity always used to work for me, but not anymore...

    Is it cause of El Capitan, or is it iOS 9.0.2?



    Did something get turned off while installing these? Am I missing something?
     
  2. benji888 macrumors 65816

    benji888

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    United States
    #2
    El Capitan...I'm still using continuity w/Yosemite & iOS 9.0.2, with a BT4.0 dongle and using the continuity activation tool.

    There is an update to the continuity activation tool for El Capitan as El Capitan has more locked down kexts (things have been changed to increase OS security), however, it only works with BT4 boards, not working with dongles, so, I'm waiting to update to El Capitan, but, if you have a BTLE board in your Mac, it might work.

    Here's the thread, check out the last few pages: http://forums.macrumors.com/threads...tle-cards-with-el-capitan-is-working.1890715/
     
  3. benji888 macrumors 65816

    benji888

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    United States
    #3
    oh, wait a sec., what Mac do you have? ...what I linked to is for older Macs that aren't supported for continuity.
     
  4. iwan073 thread starter macrumors regular

    iwan073

    Joined:
    May 1, 2011
    Location:
    Holland
    #4
    I've got the 2015 MacBook Pro

    It always used to work with Yosemite and iOS 8 (I believe it also worked with iOS 9, not sure though)
     
  5. berno macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    Northwest UK
    #5
    Continuity is not working for me...
    El Capitan 10.11(15A284) - iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)
    iOS 9.0.2 - iPhone 6 Plus
     
  6. iwan073 thread starter macrumors regular

    iwan073

    Joined:
    May 1, 2011
    Location:
    Holland
    #6
    ok, so it's not me then?

    Did it work for you before?
     
  7. berno macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    Northwest UK
    #7
    Yes. It worked before I upgraded from Yosemite to El Capitan.
     
  8. crazyitalian198 macrumors regular

    Joined:
    Jan 19, 2006
    #8
    Same - handoff does not work for me. 2015 Retina MacBook Pro with iPhone 6+ and iPad Air 2.
     
  9. minicard macrumors regular

    minicard

    Joined:
    Oct 31, 2014
    Location:
    Oregon
    #9
    Lost my handoff as well. I upgraded my bluetooth card on my early 2011 MBP and was working with Yosemite and also was working on my MAC mini. If you check your system report handoff is now "not supported".
     
  10. tresmith macrumors 6502

    Joined:
    Jul 25, 2014
    #10
    It doesn't work for me too.

    What's happening to me is that the phone call rings like normal on my laptop but when I go to answer the call gets dropped. Also when I try to make a calls, calls don't go through.
     
  11. crazyitalian198 macrumors regular

    Joined:
    Jan 19, 2006
  12. Shirasaki macrumors 603

    Shirasaki

    Joined:
    May 16, 2015
    #12
    I am using El Capitan 10.11.2 beta 1 and Safari handoff does works for me.
    I don't check other features, though.
    MacBook Air early 2014 + iPhone 6+ loaded with iOS 9.2 beta 1.
     

Share This Page