Crysis issue

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Watabou, Jun 20, 2008.

  1. Watabou macrumors 68040

    Watabou

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Location:
    United States
    #1
    I had crysis for a while now, just didn't play a lot of it in my bootcamped XP.

    Now, whenever I saved games, it used to load fine. Then I saw that crytek released a patch 1.1. So I thought I might download it. Now, when I try to load the saved game, it starts from the beginning and when I try again, it loads fine but I cannot move and I have no weapon and the enemy is right there with no guns either.

    When I try going into the console, I get several errors like these:

    Can anyone help? :(
     
  2. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #2
    It's quite common for game changes to be dramatic enough to break older game saves.
     
  3. Watabou thread starter macrumors 68040

    Watabou

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Location:
    United States
    #3
    So do I have to install Crysis again?
    EDIT: Just installed 1.2 Patch seeing I have nothing to lose now, and the save file is back up! Yay. Thanks for the help anyways :p
     
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #4
    What gave you this idea? You might have to just play the game up to that point again. :rolleyes:
     
  5. Huntn macrumors G5

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #5
    It could be that 1.2 fixed your issue, that 1.1 created inadvertantly. :) I know that developers usually go out of their way to notify players if saved games will be broken with a patch.
     

Share This Page