Cydia down?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by xperton3, Feb 2, 2009.

  1. xperton3 macrumors member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    #1
    Hey guys, im on 2.2.1 and noticed I cant connect to Cydia this morning. Fully jailbroken, no problems. Just wondering if Cydia is down for anyone? Installer is running fine, but Cydia keeps saying, Unable to Load (timed out)

    Thanks
     
  2. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #2
    It's down for me and my friend. Well, the home page is. Keeps timing out.
     
  3. andyblila macrumors 65816

    andyblila

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Location:
    On My iPhone, or my iPad?
    #3
    I'm having the same issue.
     
  4. xperton3 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    #4
    it figures it would be down cuz that new Crackulous app came out. Whats the deal with it? Has anyone messed with it yet? Also i was on the Appulous web page and downloaded a "cracked app", but when I tried to transfer it to my iphone it wouldnt transfer. Whats the deal on installing the apps from there?

    Thanks
     
  5. Ashyukun macrumors 6502

    Joined:
    Jul 19, 2008
    #5
    I've been having the same issue as well. Can't get to saurik.com from a regular browser either, so something's obviously up with it...
     
  6. andyblila macrumors 65816

    andyblila

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Location:
    On My iPhone, or my iPad?
    #6
    This is inapropriate for Macrumors. Read the rules.:mad:
     
  7. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #7
    That sort of discussion isn't allowed here. :) But it's nothing to do with the new Crackulous app coming out, and if I recall that was yesterday. The problem started for me around 10am onwards. I can still get to my other tabs such as Changes, but it's just the Home that wont work. I can live with it for now.
     
  8. xperton3 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    #8
    Im sorry I posted something inappropriate and apologize if it has offended anyone.

    Best Regards
     
  9. rarity macrumors regular

    rarity

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Location:
    Florida
    #9
    I'm on 2.1 and Cydia's down for me as well. It's not just you. I have an update that's needed and I can't get it.
     
  10. alphatectz macrumors 6502a

    alphatectz

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    New York, NY
    #10
    cydia has been down for me since yesterday.
     
  11. Diseal3 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 29, 2008
    #11
    Good to know it's not my phone and i don't have to restore :D
     
  12. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #12
    Indeed. It's definitely Cydia, not our phones.
     
  13. siorai macrumors 6502

    Joined:
    Sep 14, 2007
  14. Peterkro macrumors 68020

    Peterkro

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Location:
    Communard de Londres
    #14
    Cydia working fine here also.
     
  15. Ashyukun macrumors 6502

    Joined:
    Jul 19, 2008
    #15
    It's back up for me as well (both Cydia and saurik.com), so it looks like whatever the problem was has been resolved. :)
     
  16. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #16
    Cydia working perfectly once more. Apart from it reloading data way more than it needs to, which seems to be a really cool new feature of the latest version... :rolleyes:
     
  17. Nanook macrumors regular

    Nanook

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Location:
    LA, CA
    #17
    Damn, just got a "Host Unreachable" message when it tried to download updates...
     
  18. egk69 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 5, 2008
    #18
    It was down this morning but its up again!

    You can read it on "ispazio" <or how ever its spelled :D
     
  19. Snide macrumors 6502a

    Snide

    Joined:
    Apr 12, 2005
    #19
    Having an app like Crackulous (for cracking App store apps) available through Cydia
    feels like the beginning of the end of Cydia. There's no way that will fly for very long...
     
  20. Nanook macrumors regular

    Nanook

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Location:
    LA, CA
    #20
    Funny, I was just thinking the same thing a few hours ago. Well, sad, actually. I wish Cydia would keep its hands clean, and just remain the underground of the iPhone, not the underworld...
     
  21. winchaman macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2007
    #21
    Cydia Down in Puerto Rico

    Its down here too, tried a bunch of different downloads, some work, and other say Host Unreachable. And in the beggining when the loading is on the top bar, it says Error about 3 times. What might've happened....?
     
  22. doubletap macrumors regular

    Joined:
    Jan 2, 2009
    #22
    It's not really being made available through Cydia as Cydia's really just a front end to apt. Cydia also allows you access to openssh which in turn allows you access to the mobileinstallation file. So why the fuss now about the ability of adding an apt source?

    It's a slippery slope if you want to go down that route though.. why stop at Cydia? Why not the ISP that provides the connection? or AT&T for that matter?

    DT
     
  23. ppc750fx macrumors 65816

    Joined:
    Aug 20, 2008
    #23
    I wasn't. It's not really... uh... related.

    "Cydia" isn't a service. It's a front-end for apt-get. Anything that's available through an apt repo can be available "via Cydia."

    The availability of Crackulous via apt-get is pretty unlikely to impact the use and development of Cydia in any significant way.
     
  24. Jess.H macrumors member

    Jess.H

    Joined:
    Jan 17, 2009
    #24
    Been having issues here as well, no luck so far. Just the nature of the beast I guess. [​IMG]
     
  25. Acronym macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #25
    same actualy i tried downloading LiveClock but no luck just keep getting errors
     

Share This Page