Do you have the iPhone 7 Bug 'No Service' After Turning Off Airplane Mode?

Discussion in 'iPhone' started by DCIFRTHS, Sep 19, 2016.

?

Please: Only vote if you have the "No Service" after turning off Airplane Mode. Your carrier is?

  1. Verizon / Sprint

    5 vote(s)
    50.0%
  2. AT&T / T-Mobile

    5 vote(s)
    50.0%
  1. DCIFRTHS macrumors 6502a

    DCIFRTHS

    Joined:
    Jan 25, 2008
    #1
    Do you have the iPhone 7 Bug 'No Service' After Turning Off Airplane Mode? If so, what carrier are you using?
     
  2. penajmz macrumors 68030

    penajmz

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Location:
    New York City
  3. karmamule macrumors 6502

    karmamule

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Location:
    Waltham, MA
    #3
    I toggled a few times (on T-Mobile) and no issues.
     
  4. Jetcat3 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2015
  5. ninjaplz macrumors member

    Joined:
    Sep 13, 2013
  6. techiegirl macrumors 6502a

    techiegirl

    Joined:
    Sep 7, 2007
    #6
    My husband had a 7 AT&T with no service all day. Apple Genius exchanged the phone.
     
  7. ZeroGauge macrumors member

    ZeroGauge

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Location:
    PA
  8. Snot Rox macrumors 6502

    Snot Rox

    Joined:
    Sep 16, 2014
    Location:
    SF Bay Area, CA
  9. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
  10. CrEsTo macrumors 6502

    CrEsTo

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Location:
    Australia
  11. iphone1027 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 2, 2008
  12. newellj macrumors 601

    Joined:
    Oct 15, 2014
    Location:
    Boston, MA, US
    #12
    Two VZW iPhone 7 phones, neither has the issue.
     
  13. kontrast macrumors member

    Joined:
    Dec 16, 2014
    #13
    I have a 7 plus, just got the issue today. Restarted multiple times, updated software, reset network settings....still NO SERVICE.

    Took it into the Apple store. They confirmed that it is a hardware issue and they were going to replace my phone....except it would take 5-7 business days for the replacement unit to arrive. Just awesome Apple. Now I'm unable to make phone calls or really do anything except wifi until the replacement unit arrives.

    And for the record, this happened randomly. Not after airplane mode.
     
  14. ATC macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Location:
    Canada
    #14
    I just tried it on my iPhone 7 and it worked fine. But I'm in Canada (fido).
     
  15. dsampley macrumors regular

    dsampley

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #15
    i have seen this on my ipad pro but not my AT&T 7plus
     
  16. gonzalo12345 macrumors member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    #16
    I have that issue on my JB 7+, went to the apple store and I have to wait up to a week to get a replacement.

    Also I updated my phone to iOS 10.1 Beta, no difference. I have AT&T, i get full bars on 4G or "No Service", LTE doesn't show anymore even though my 6S shows full LTE bars, but the phone is not able to receive or make any calls, text or use data nor GPS with bars or no bars. The only way to make it operational is by using WiFi. Initially I thought it was a software/firmware issue but this is looking like faulty hardware now.
     
  17. Utchelsea06 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Location:
    FLW, MO
    #17
    I posted about it at length in another thread, but mine has been saying no service completely since Saturday, and service began going out an hour after I took it out of the box. I have an AT&T 7+ and never put in airplane mode. I read an article that said some are attributing it to the sim tray, which makes sense because Apple had me on the phone with them all day Saturday trying various things, and nothing worked.
     
  18. willmtaylor macrumors G3

    willmtaylor

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    A Natural State
  19. justinmiller macrumors newbie

    Joined:
    Jul 1, 2010
    #19
    My wife's iPhone 7 has been getting ****** service since activation. Calls that go in and out.. Not quite the airplane mode bug (though I haven't tried that on her phone), but wonder if it's related. We're with AT&T, but didn't have these problems with our 6's.
     

Share This Page