Forum Spy misbehaving?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by AppleMan101, Jun 10, 2007.

  1. AppleMan101 macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #1
    It may be just me but Forum Spy isn't automatically updating and when I manually refresh it there seems to be about a 5 minute lag for a post to show up. It's 22:28 but the spy isn't showing any posts from after 22:22.

    Any ideas?
     
  2. BoyBach macrumors 68040

    BoyBach

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    UK
  3. AppleMan101 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #3
    That's comforting in a way, at least I'm not alone. Do you have any idea what it might be?
     
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
  5. BoyBach macrumors 68040

    BoyBach

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    UK
    #5
    It's probably something to do with the interwebs and it's tubes.

    In other words: I ain't got the foggiest!

    ;)
     
  6. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
  7. AppleMan101 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #7
    Preparing for what sorry? :confused:
     
  8. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #8
    I was having the same problem a few days ago, and created this thread, where you can read arn's response.
     
  9. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #9
  10. BoyBach macrumors 68040

    BoyBach

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    UK
    #10

    I told you it was the interwebs and the tubes!

    :p
     
  11. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
  12. AppleMan101 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #12
    Cheers bud, I've never heard of this WWD..what now? :rolleyes:

    Yeah, I hope it gets fixed soon, I don't want to wear out my Cmd and R keys.
     
  13. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #13
    you still having problems?

    we made some changes

    arn
     
  14. AppleMan101 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #14
    No it looks like you've fixed it...your post was the first one i noticed drop down onto the top of the list.

    Thanks :)
     

Share This Page