GTX 285 + Snow Leopard + WoW = Slow??!

Discussion in 'Mac and PC Games' started by zepharus, Sep 7, 2009.

  1. zepharus macrumors 6502a

    zepharus

    Joined:
    Aug 7, 2007
    #1
    I have an early 2009 Mac Pro and just added a GTX 285 with a clean install of SL. Performance is AWFUL. Am I doing something wrong here?
     
  2. wywern209 macrumors 65832

    wywern209

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    do you rly want to know?
  3. Slowstick macrumors 6502

    Joined:
    Dec 16, 2008
    #3
    Have you ckecked the game settings?
     
  4. Dragonforce macrumors 6502a

    Dragonforce

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Location:
    London (Ealing) UK
  5. zepharus thread starter macrumors 6502a

    zepharus

    Joined:
    Aug 7, 2007
    #5
    Awful = 25-30 FPs in most outdoor areas of northrend.

    This SAME setup running bootcamp is getting 50-80 FPS in Outdoor areas.

    this same setup with a flashed XFX 4890 was getting 40-50 FPs in the same areas.


    this has to be more than bad Nvidia drivers no? Pathetic..
     
  6. apfhex macrumors 68030

    apfhex

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    Northern California
    #6
    Might be. I saw SL improve performance with the 8800GT, but the 285 is a different beast.
     
  7. Sambo110 macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #7
    WOW's fps sucks anyway, they really need to optimise it for newer hardware.
     
  8. CJM macrumors 65816

    CJM

    Joined:
    May 7, 2005
    Location:
    U.K.
    #8
    This.
     
  9. zepharus thread starter macrumors 6502a

    zepharus

    Joined:
    Aug 7, 2007
    #9
    Ok Now I know something is up. I stood in a very visually intensive area of Sholazar Basin and got 37 FPS @ 2560x1600 with everything at max.

    I then changed ALL setting s to the LOWEST possible and resolution I took down to 1920x1200 .. guess what? SAME EXACT 37 FPS....


    WTF is going on with Wow, the GTX 285 and Snow leopard?

    To make sure I do not have a faulty card I went and installed CUDA and an app that forces the GTX 285 to run full speed... I got the exact same results...

    IS this the Card? the drivers? Snow leopard?? This SAME card runs at 80+ FPS using Bootcamp in the same machine so Im leaning toward Snow Leopard or the drivers... Anyone?
     
  10. MWPULSE macrumors 6502a

    MWPULSE

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Location:
    London
    #10
    I'd say its the lack of properly coded GTX drivers within SL, but i dont know what the situation is with such things, whether the drivers are completed or not..
    :S

    PTP
     
  11. Huntn macrumors G5

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #11
    Why not post over in the WoW forums about this issue? Not implying that you should not post here, I thought it would be a good place to check on SL issues.

    This thread seems to indicate no real problems with WoW and SL.
     
  12. cluthz macrumors 68040

    cluthz

    Joined:
    Jun 15, 2004
    Location:
    Norway
    #12
    Anti aliasing + Full screen glow makes WoW drop 50% in FPS, tried to enable just one of them?

    Turned of vertical sync?
     

Share This Page