I got some strange errors....

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Erdbeertorte, Jun 8, 2016.

  1. Erdbeertorte macrumors demi-goddess

    Joined:
    May 20, 2015
    #1
    At first that one on just a white screen as I clicked on the third page of a thread:

    Screen Shot 2016-06-08 at 19.24.06.png

    Then something similar just in the upper left side of the front page I think after reloading a few times until the white page with the error above was gone.

    And then again a similar message in a black "pop up" window while writing in a thread, but I could just click it away.
     
  2. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
  3. Erdbeertorte thread starter macrumors demi-goddess

    Joined:
    May 20, 2015
    #3
    Okay, I hope nothing serious. Just wanted to tell if you might not know it yet. The forums were just for a very short time unusable when that blank page I posted came up. But beside from the other two things I saw it seems to work normally. Only uploading that picture took about ten tries.
     
  4. mudslag macrumors regular

    mudslag

    Joined:
    Oct 18, 2010
  5. SusanK macrumors 68000

    Joined:
    Oct 9, 2012
    #5
    I'm getting error messages, crashes and alerts that have been picked up earlier today.
     
  6. samiwas macrumors 65816

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Location:
    Atlanta, GA
    #6
    If I hit reply, it says "No post exists" or something like that. My notifications still show things from 6 hours ago. IN PRSI, there's a thread with something like 35 replies which shows 23 on the main page. Yeah...it's all whacked out right now.
     
  7. redheeler macrumors 603

    redheeler

    Joined:
    Oct 17, 2014
    #7
    My notifications appear to be stuck in the past (earlier today) as well as some of the forum pages and the Latest Replies.
     
  8. determined09 macrumors 65816

    determined09

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    North America
    #8
    I'm seeing the same problems
     
  9. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #9
    The forums about to implode ahhhhh
     

    Attached Files:

  10. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #10
    This is a message I have received a few times in recent weeks, as well. Almost always, before a crash.
     
  11. Erdbeertorte thread starter macrumors demi-goddess

    Joined:
    May 20, 2015
    #11
    Strange I never experienced any of those errors again after the day I started this thread and everything is working perfectly fine again for me. I spend many hours on the forums every day.

    Once there was something similar what stayed a little longer if I remember correctly but that happened several months ago after the forum software changed.
     
  12. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #12
    Well, I have had these issues - plus hanging, freezing, stalling - and sometimes, crashing - fairly regularly ever since the forum software was changed/updates.

    To be honest, I must say that I find the 'alerts' signal to be a particular culprit.
     
  13. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #13
    I got an odd "security error" yesterday when I attempted to log in. The forum thought I wasn't logged in. Refreshing the page cleared this up - it found my user information and I could proceed as normal.
     
  14. Erdbeertorte thread starter macrumors demi-goddess

    Joined:
    May 20, 2015
    #14
    Something similar happened to me today in the morning. When I first visited the forums main page it looked like I was not logged in but by proceeding to the next page "New Posts" I was normally logged in like expected. But I got no error message.
     
  15. OllyW Moderator

    OllyW

    Staff Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    The Black Country, England
  16. Ollé macrumors member

    Ollé

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Location:
    Australia
    #16
    Yeah I've seen that one a few times today @OllyW. Most prevalent in the last 2-3hours though.
     

Share This Page