Installed Snow Leopard, now AntiAliasing in WoW no longer works

Discussion in 'Mac and PC Games' started by otispondscum, Aug 28, 2009.

  1. otispondscum macrumors newbie

    Joined:
    Mar 5, 2009
    #1
    Strange, installed snow leopard today. Everything seems fine, however when I run WoW, it seems that AntiAliasing cannot be switched on, even if the video settings are set to 4x AA.
    The settings say 4x AA but the AA is clearly not engaged.
    Any thoughts possible answers?
     
  2. HAL-9000 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2009
    #2
    Same issue here (June 09 MBP with GeForce 9600 and 9400).
    Must have something to do with updated drivers.
     
  3. DarioMac macrumors newbie

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Location:
    UK
    #3
    I'm having the same issue on a Mac Pro with Nvidia 8800GT
     
  4. beige matchbox macrumors 6502a

    beige matchbox

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Location:
    Oxfordshire, UK
    #4
    Same here, I'd guess WoW needs a minor patch as quite a few apps do :rolleyes:
     
  5. HAL-9000 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 10, 2009
    #5
    I noticed something: When using the 9400, different multi sampling settings clearly affect the frame rate, though I can't see any changes.

    Anyway, let's hope this gets fixed soon.
     
  6. beige matchbox macrumors 6502a

    beige matchbox

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Location:
    Oxfordshire, UK
    #6
    In windowed mode the cursor switches to the regular MacOS pointer when dragging items around too, me think there will be a few minor bugs here an there
     
  7. otispondscum thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 5, 2009
    #7
    Okay, update to the disabled multisampling AA thing. Disabling Full Screen Glow effect seems to bring the multisampling back online.
    Still a little buggy, but nice smooth lines are better than the glow effect in my opinion.
     
  8. Huntn macrumors G5

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #8
    How about a heads up when WoW is fixed, so I know when I should install SL? :cool:
    Thanks!
     
  9. aznguyen316 macrumors 68020

    aznguyen316

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Tampa, FL
    #9
    AHH, that's what it was doing. Everytime I was dragging something from my bag etc it the thumbnail was gone.. hah but other than that I find WoW to be running better FPS wise under SL. Definitely worth the minor bugs. Plus I don't do AA anyway, can't handle it =D
     
  10. Xenious macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Location:
    Texas, USA
    #10
    I had a weird issue that when playing in windowed mode no graphics were drawn. This just started after upgrading to Snow Leopard. The fix was to turn on vertical sync then everything started working again. Full screen was fine all along. 4x AA had no issues either way.
     

Share This Page