iOS 11.2 Messaging Bug!

Discussion in 'iOS 11' started by jeff1512, Dec 3, 2017.

  1. jeff1512 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2017
    #1
    After updating to 11.2, if you start a NEW text thread, and only send an emoji (smile face, etc.) the screen turns all white and the only way to get it back to normal is to quit the text (messaging app) and launch it again. Happens on iPhone X, iPhone 7 and iPhone 5. All with iOS 11.2. This is a major bug that needs to be fixed.
     
  2. BugeyeSTI macrumors 68030

    BugeyeSTI

    Joined:
    Aug 19, 2017
    Location:
    Arizona
    #2
    I just tried and you’re correct. My 6s does it too
     
  3. Shark5150 macrumors 65816

    Shark5150

    Joined:
    Sep 24, 2014
    Location:
    Philly Burbs
  4. jeff1512 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2017
    #4
    What devices ya using?
     
  5. ravenseb, Dec 3, 2017
    Last edited: Dec 3, 2017

    ravenseb macrumors member

    ravenseb

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Location:
    Baltimore
  6. justiny Contributor

    justiny

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Fairfield, NJ
    #6
    I can confirm this, on my 6s.
     
  7. Bazooka-joe macrumors 68020

    Bazooka-joe

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Location:
    Swindon, England
  8. EW800 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 4, 2012
    #8
    Right you are! I am having this issue on my 7+ running 11.2.
     
  9. jeff1512 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2017
    #9
    Has anyone reported this issue to Apple? I’m not sure how Apple didn’t find this issue themselves!
     
  10. justiny Contributor

    justiny

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Fairfield, NJ
    #10
    I just reported it, but with iOS 11.2 final out, we’ll probably have to live with it until 11.2.1 or 11.3.

    I also added your original post to the iOS 11.2 Bug Fixes, Changes, and Improvements thread that is stickied at the top of the iOS 11 sub forum.
     
  11. jeff1512 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2017
    #11
    Great!! Thanks!!
     
  12. Shark5150 macrumors 65816

    Shark5150

    Joined:
    Sep 24, 2014
    Location:
    Philly Burbs
    #12
    2 iphoneXs; iPad 10.5; iPad air and iPhone 6
     
  13. itsmilo macrumors 68020

    itsmilo

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Location:
    Europe
    #13
    Not happening on my 7 +

    Edit: i got another bug, the back button in the top left doesnt work

    Edit 2: now i tried it again and this time it actually crashed the app

    Edit: seems to depend ob the emoji?

    When i use the monkey the back button stops working for me
     

    Attached Files:

  14. Mesut macrumors newbie

    Mesut

    Joined:
    Apr 8, 2015
    #14
    I just downgraded to 11.1.2 from 11.2 and this bug is still present.
     
  15. jeff1512 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 3, 2017
    #15
    I'm wondering why it's not happening to some people? Also if you downgraded back to 11.1.2, not sure why it's still present. It was not present in 11.1.2 initially. Hmmmmm.... There are enough people who are seeing the issue that I believe it is a real issue.
     
  16. simba4 macrumors 6502

    simba4

    Joined:
    Feb 8, 2016
    Location:
    Bulgaria
  17. KGB7 Suspended

    KGB7

    Joined:
    Jun 15, 2017
    Location:
    Rockville, MD
  18. ferretex macrumors regular

    ferretex

    Joined:
    Apr 9, 2015
  19. ferretex macrumors regular

    ferretex

    Joined:
    Apr 9, 2015
  20. JWreck macrumors member

    JWreck

    Joined:
    Mar 23, 2016
  21. jollyball macrumors newbie

    jollyball

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Location:
    Phoenix, AZ

Share This Page