iOS 7 Beta 4: Notifications Bug

Discussion in 'iOS 7' started by Gogurt48, Jul 31, 2013.

  1. Gogurt48 macrumors 6502a

    Gogurt48

    Joined:
    Jun 17, 2013
    #1
    Apologies if this has already been discussed. I searched for it, but couldn't find it.

    This morning I discovered I wasn't receiving any notifications. Not for email or messages or anything. I performed a hard restart, and when the phone came back on, a small flood of missed notifications came streaming in. Has this happened to anyone else?
     
  2. DDustiNN macrumors 65816

    DDustiNN

    Joined:
    Jan 27, 2011
    #2
    It's been happening to me, but no one else seems to care.

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1608353

    It's really odd that this would only be happening to such a small number of people. No idea what the cause is, but everything worked perfectly fine in beta 2.

    What phone/service are you running? I'm using an iPhone 5 on Verizon.
     
  3. kmichalec macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 14, 2010
    #3
    Sorry, but i haven't seen this issue on Beta 4 to date. Was it just a one time thing, or does it keep happening again?
     
  4. lsutigerfan1976 macrumors 68000

    Joined:
    Sep 14, 2012
    #4
    iPhone 5 with Verizon. No notifications for me either. I am running beta 4 from a clean install. Occasionally no calls too. Oddly my iPad mini wifi only is running the latest beta. It gets all the notifications. It is just my iPhone that drives me nuts.
     
  5. Gogurt48 thread starter macrumors 6502a

    Gogurt48

    Joined:
    Jun 17, 2013
    #5
    Me, too. iPhone 5 with Verizon. I guess I'd better file a bug report with Apple.

    ----------

    This is the first time I noticed it.
     
  6. C DM macrumors Westmere

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #6
    Been happening on and off at least since beta 3 for me. Seems to be more common with some apps vs others for some reason.
     
  7. KentuckyHouse macrumors 68020

    KentuckyHouse

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Location:
    Lexington, KY.
    #7
    It sounds like this is a Verizon iPhone 5 issue (at least from this small group of respondents).

    I've got an AT&T iPhone 5, OTA updated to beta 4 from beta 3, and I haven't had this issue.
     
  8. kmpoboy2 macrumors 6502

    kmpoboy2

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Alabama
    #8
    It happened to me since beta 3. So far it hasn't happened in beta 4.

    I think I had it identified to the music app while using headphones if I disconnected the headphones without closing the app while a song was playing.

    I believe that what caused it for me.
     
  9. The Flying Kite macrumors regular

    Joined:
    Jun 7, 2012
    #9
    I've got an AT&T iPhone 5 updated OTA that has a similar problem. I still get the actual messages, I'm just not notified of them. No banner notification when it's selected in Settings, and sometimes a sound/vibration.
     
  10. GrantMeThePower macrumors regular

    Joined:
    Apr 12, 2011
    #10
    I've experienced this also. Verizon iPhone 5.
     
  11. AndreaMate macrumors newbie

    Joined:
    Jul 31, 2013
    Location:
    Miami Beach, Fl
    #11
    Same problem here, I've called for support but no answer yet
     
  12. Chocolatemilty macrumors 6502a

    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA
    #12
    It's a definite Beta 4 bug. My AT&T 4S is exhibiting the same behavior.
     
  13. Loman78 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 1, 2013
    #13
    mail push notification, I have solved

    Hi to All, after update to iOS7 beta 4 all mail push notification didn't work. After a lot of time I understand where was the problem. To fix the push notification in My case I opened Settings->iTunes Store and App Store-> and I have removed the Apple ID from the phone and after I have re - insert my Apple ID. After this operation the push notifications work great!

    I hope this can help someone, Bye!

    Lorenzo
     
  14. aDRock1154 macrumors 65816

    aDRock1154

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    Ohio
  15. Loman78 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 1, 2013
    #15
    mail push notification

    Hi to All, after update to iOS7 beta 4 all mail push notification didn't work. After a lot of time I understand where was the problem. To fix the push notification in My case I opened Settings->iTunes Store and App Store-> and I have removed the Apple ID from the phone and after I have re - insert my Apple ID. After this operation the push notifications work great!

    I hope this can help someone, Bye!

    Lorenzo
     
  16. mirzank macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2008
    #16
    i'm having issues with push notifications too, but to a limited extent. mainly my whatsapp notifications wont work. no sound, no badge icos, no on screen display. tried resetting notifications from within whatsapp. tried turning on and off from notification centre in settings. tried reinstalling app. reset network settings. nothing helps. started with beta 4. as far as i can notice my other apps dont have issues.
     
  17. bbfc macrumors 68030

    bbfc

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Location:
    Newcastle, England.
    #17
    Happens to me all the time.
     
  18. The Tos macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Location:
    Buffalo, New York
    #18
    I am seeing the same. Verizon iPhone 4 iOS 7 Beta 4. Its happening mainly with tweebot and text messages. I wont get a notification for tweebot, then ill get a bunch at once. For texts, the banner doesnt show up, but I get the app banner numerical notification. A hard reset usually corrects the messages error.
     

Share This Page