I've Recieved an MMS.

Discussion in 'iPhone' started by cridiron, Mar 19, 2009.

  1. cridiron macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    #1
    I don't know if this is working for anyone else yet, but I was able to receive an MMS.

    [​IMG]
     
  2. Bodah macrumors regular

    Joined:
    Jul 23, 2008
    #2
    Did you have to contact ATT to have it enabled since by default, iPhone plans don't have WAP Push enabled.
     
  3. TheSpaz macrumors 604

    TheSpaz

    Joined:
    Jun 20, 2005
    #3
    Looks cool! When you tap on the message... does it open in full screen?
     
  4. joeshell383 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #4
    Did the preview appear for it (like text messaging preview)?
     
  5. McCarron macrumors regular

    Joined:
    Feb 17, 2006
    #5
    It depends on your AT&T plan you have already, most are on iPhone Text plans, which wont get your any MMS but instead the links to "view this on the web". It's not easy to get it off and onto a regular one, but I've done it using a different phone. Your mileage may vary.
     
  6. Knowlege Bomb macrumors 601

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #6
    What's the "100%" up there by your battery?? Mine doesn't have that.
     
  7. Zorn macrumors 6502a

    Zorn

    Joined:
    Feb 14, 2006
    Location:
    Ohio
    #7
    I was about to ask this.
     
  8. cridiron thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    #8
    I should have taken a screenshot when the preview came up. Basically it was a normal text preview with the image appearing before the text.

    As for the battery percentage, I don't know how I have that and others don't quite strange.

    I did not call AT&T or change any settings. You should note, however that I sent the message to test it last night around 10pm and didn't receive it until 6:40.

    Yes, you have to tap the arrow to the right of the image and it shows it full screen and gives you the option to save it in your camera roll.
     
  9. thespazz macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 5, 2007
    #9
    His phone is jailbroken. Me thinks he's lying.
     
  10. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #10
    Yup. The 100% only comes from a JB device. However, it may have been JB and then he added 3.0, which may not have fully wiped the features he had while it was JB. It's a long shot, but it could happen.
     
  11. cridiron thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    #11
    How in the world could I have jailbroken 3.0?
     
  12. sharp65 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 7, 2007
    #12
    Alot of things remain even after you do a restore, that's one of them.
     
  13. bettykoyle macrumors regular

    Joined:
    Oct 23, 2008
  14. cridiron thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    #14
    That is probably the explanation. I was jailbroken on 2.2.1, restored to 3.0, then did a restore data from backup. Maybe something during that process is what did it.
     
  15. fishkorp macrumors 68020

    fishkorp

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Location:
    Ellicott City, MD
  16. cridiron thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    #16
    I can't send...I'm not sure if I'm able to receive all the time or if it was just a one time fluke. I'm at work so I haven't been able to test it again yet.
     
  17. garbs macrumors newbie

    Joined:
    Mar 19, 2009
    #17
    wise up people...notice the obvious lack of the little camera icon that should be to the left of the text box?
     
  18. Eminemdrdre00 macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #18
    Nice catch!

    Not cool cridiron...not cool...
     
  19. TheSpaz macrumors 604

    TheSpaz

    Joined:
    Jun 20, 2005
    #19
    I bet he was using the battery percent plist hack and when that plist file got transfered to his 3.0 setup, the setting remained... it looks like they changed the way that setting looks. Perhaps they're going to add it as an option!
     
  20. Mengels7 macrumors regular

    Joined:
    Mar 17, 2009
    #20
    Same happened to me when I went from my jailbroken 2.2.1 to 3.0. Thought it was neat.
     
  21. Eminemdrdre00 macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #21
    And why doesnt his MMS app have a camera icon in the lower left?

    [​IMG]
     
  22. Knowlege Bomb macrumors 601

    Knowlege Bomb

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Location:
    Madison, WI
    #22
    Mine also has the icon. BS flag has been raised.
     
  23. phoenixdude24 macrumors member

    Joined:
    Mar 19, 2009
    #23
    I'm on 3.0 and the camera icon got removed on mine when i updated the carrier settings to enable tethering, perhaps the same happened here?

    [​IMG]
     
  24. cridiron thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    #24
    The reason my camera button disappeared was because I was trying to do the tethering hack. In doing so, and by changing the carrier settings, the camera button disappeared. I undid the hack, and now my button has been restored. I've taken more screenshots with the button restored and in landscape mode for all you doubters:

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  25. bina12834 macrumors regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #25
    you guys were so quick to throw him under the bus....
     

Share This Page