mac os x spaces question?

Discussion in 'MacBook' started by XxpikachuxX, Jun 3, 2009.

  1. XxpikachuxX macrumors 6502

    Joined:
    Jan 24, 2009
    #1
    well hello there i have aquestion can you run different opperatin systems using spaces? like to use mac os x in one and another one linux and the 3rd one windows? how many operatin systems can you run in one pc at once thanks can anyone please upload a picture of the mac using spaces with diffetens os's
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    You can run virtualized applications in different spaces, but you can't run a completely different OS within a Space.
     
  3. ziggyonice macrumors 68020

    ziggyonice

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    Rural America
    #3
    Well, you could maybe make it appear as though it were. You could do something like this with Parallels or VMware Fusion.
     
  4. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #4
    I had that setup earlier this evening. Windows desktop was in its own space, using Parallels.
     
  5. o2xygen macrumors regular

    Joined:
    Jan 25, 2009
    #5
    Thats exactly what he was meaning, running visualization software. Speaking of spaces is it a popular feature? I tried to use it last week when I was editing video, it came in handy when I needed all the screen space possible for Premiere Pro. But when I was just doing web-surfing, music etc it didnt really do much good for me.

    If you were to connect an external monitor, are you able to have one space on the external and another space on the MB screen? and are you able to switch it easy?

    P.S sorry Im not trying to hijack the thread :p
     
  6. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #6
    I don't think that was what the OP was asking, but maybe I read it wrong or he wasn't clear. That's fine. Virtualized OSs can be run in different spaces.

    No, the Space spans both monitors, so you just have a "larger" Space.
     
  7. XxpikachuxX thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 24, 2009
  8. o2xygen macrumors regular

    Joined:
    Jan 25, 2009
    #8
    Woops I must have read it wrong. I take that back.

    Sucks about that, it would be a pretty nifty feature to be able to set up multiple displays like that...
     
  9. andalusia macrumors 68030

    andalusia

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Location:
    Manchester, UK
    #10
    My screenshot:-
     

    Attached Files:

  10. XxpikachuxX thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 24, 2009
    #11
    thanks :) now i can burn my stupid windows friend :D
     

Share This Page