Mac Pro D500 Unit ready for Testing. What would you like me to run?

Discussion in 'Mac Pro' started by Mgmx, Dec 30, 2013.

  1. Mgmx macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #1
    Thread title says it all.

    6 core, 32gb ram, d500s.
     
  2. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
  3. Mgmx, Dec 30, 2013
    Last edited: Dec 30, 2013

    Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #3
    I'll mention only OSX related benches for now...
    Haven't time to setup windows again just yet.

    EDIT: setting up Win8 now.
     
  4. Anim macrumors 6502a

    Anim

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Location:
    Macclesfield, UK
    #4
    There were a few D500 preorder people interested in a 3DMark bench test on the D500's but thats not OSX either.

    The other question around at the moment is, has the GPU got ECC ram. Not sure if there is a tool to discover that in OSX?

    Cheers
    Anim
     
  5. xraydoc macrumors demi-god

    xraydoc

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    192.168.1.1
    #5
    So jealous. I'm looking at another 4-8 weeks (depending on what "February" means).
     
  6. torxcrossword macrumors newbie

    Joined:
    Dec 18, 2013
    #6
    Is this a BTO or did you upgrade the RAM from a 3rd party? If it's BTO, this is the first one in the wild, right?
     
  7. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #7
    I added the ram. Updating to win 8.1 at the moment and then I'll run 3dmark.
     
  8. nathan43082 macrumors member

    Joined:
    Dec 30, 2013
  9. lupinglade macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2010
    #10
    3d Mark, battlefield 4 at a sane res ie 1080p
     
  10. wildmac macrumors 65816

    Joined:
    Jun 13, 2003
  11. Roykor macrumors 6502

    Joined:
    Oct 22, 2013
    #12
    How are your first moments so far with the machine?:cool:

    Subscribed to this tread!
     
  12. Mgmx, Dec 30, 2013
    Last edited: Dec 30, 2013

    Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #13
    3d Mark score on a vanilla version of windows 8.
    This was at extreme settings at 1080.

    I'm not sure how to tell, but it doesn't seem that both gpus were used even though crossfire is enabled.
     

    Attached Files:

  13. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #14
    Roykor,

    It's great...my mari test ran at 17fps which isn't bad at all.

    Everything else was put on hold until windows was installed.

    Going to get back to the mac side now.
     
  14. td2243 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Location:
    Santa Fe, NM
  15. thagomizer macrumors 6502

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    USA
    #16
    Cinebench 11.5 single-core and multi-core CPU test, please. :)
     
  16. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #17
    Premiere what? The adobe software? I'm not aware of a benchmark for that.
     
  17. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #18
    I'm not aware of a multi-core test for cinebench 11.5, but here are the results on OSX.
     

    Attached Files:

  18. 666sheep macrumors 68040

    666sheep

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Location:
    Poland
    #19
    Sandra video render benchmark.

    Furmark in Windows would be nice too.
     
  19. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #20
    Gpu-Z information

    Starting Furmark now
     

    Attached Files:

  20. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #21
    Furmark Results
     

    Attached Files:

  21. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #22
    The performance I'm seeing on production work is wonderful for me at this point...I'll run this Sandra test and call it a night.
     
  22. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #23
    Where do I get the flop figure in Sandra 2014?
     

    Attached Files:

  23. Anim macrumors 6502a

    Anim

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Location:
    Macclesfield, UK
    #24
    Ahh, you used Vantage. Can you use standard 3D Mark as that checks all the system including DirectX 11 and uses both GPU's.

    For comparison, here are results for dual D700's on an 8 core
    http://www.3dmark.com/3dm/2038247
     
  24. Mgmx thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    #25
    Sandra 2012 was installed but it didn't recognize the 2 cards.

    2.23 tflops for a single gpu.
     

    Attached Files:

Share This Page