MacRumors Forum Upgrade - Xenforo 2.1

arn

macrumors god
Original poster
Staff member
Apr 9, 2001
14,076
1,412
Hi,

That took a lot longer than expected. We ran into some issues... which happens. But we're finally back up and running. There are still a lot of little issues that we're still dealing with. Please let me know if there's anything bad.

A few obvious things:

- No Spy
- Ignore Forums is coming back
- Wiki should work
- Dark mode should auto detect
- Emoji support 🎉
- More embed support, such as tweets:


I'm sure there's more, but still putting out fires...

arn
 
Last edited:

palter

macrumors member
Feb 17, 2006
56
26
Boston, MA
Hi,

That took a lot longer than expected. We ran into some issues... which happens. But we're finally back up and running. There are still a lot of little issues that we're still dealing with. Please let me know if there's anything bad.

A few obvious things:

- No Spy
- Ignore Forums is coming back
- Wiki should work
- Dark mode should auto detect
- Emoji support 🎉
- More embed support, such as tweets:


I'm sure there's more, but still putting out fires...

arn
I used History all the time in the old forums. I can't find it anywhere.
 
  • Like
Reactions: AdeFowler

ram130

macrumors 6502
Jun 17, 2013
491
296
New York
At least all data transferred smoothly. That’s a big one.

Auto system dark mode in safari! Loving it. Works great.

4959925D-3A5A-4137-887C-BC15B92EB383.png 17785E03-17A2-4B2B-96D8-94E270932C03.png

Only sad part. No Tapatalk is working, which is sort of sad since I count on it for notifications lol. But the web interface is dope now
 

arn

macrumors god
Original poster
Staff member
Apr 9, 2001
14,076
1,412
Quick reply seems to work for me. What are you seeing?