Macrumors taking forever to load?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by npolly0212, Nov 28, 2015.

  1. npolly0212 macrumors 65816

    Joined:
    Sep 21, 2015
    #1
    hey all, has anybody else had problems with the website loading? Starting a few days ago it takes forever to load a webpage.

    On my iPhone it takes a few minutes to load up a single page, on my wifi, school wifi, girlfriends wifi, and lte

    Also on my iPad it takes for ever while trying multiple different wifi locations.

    Haven't been able to try it on my laptop, haven't really been home much to try it.
     
  2. mobilehaathi macrumors G3

    mobilehaathi

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Location:
    The Anthropocene
    #2
    Macrumors still takes finite time to load for me.
     
  3. npolly0212 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 21, 2015
    #3
    Well it just randomly started the other day
    And every so often it'll load right up but once loaded each page I click can take anywhere from 30 seconds -3 minutes or never loading
     
  4. APlotdevice macrumors 68040

    APlotdevice

    Joined:
    Sep 3, 2011
    #4
    I've definitely been getting this problem sporadically. Makes it really frustrating.
     
  5. npolly0212 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 21, 2015
    #5
    Yeah just wanted to check and see if it was just me. Getting to the point I'm about to stop trying to get on anymore
     
  6. kazmac macrumors 603

    kazmac

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Location:
    On the sliver scream
    #6
    Yes, it takes a while to load in Safari and Firefox in Yosemite.

    That said, I am noticing this with other sites too. Yahoo mail on the web won't work after I get to my log in page in Safari. I have to use Firefox to read and use my mail online. :rolleyes:

    I don't dare update this aging iMac to El Crapitan after what Mavericks and Yosemite have done to it.
     
  7. millerj123 macrumors 65816

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #7
    I noticed it most often with the BestBuy black Friday adds at the top. Sometimes that was all that would load. It has been much better this morning.
     
  8. npolly0212 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 21, 2015
    #8
    After checking my MacBook it loads fine just my phone and iPad

    Still off and on for me today also
     
  9. kazmac macrumors 603

    kazmac

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Location:
    On the sliver scream
    #9

    Indeed working fine mobile-wise, but Yosemite Safari / Firefox on my 2010 iMac are slower to load.
     
  10. webbuzz macrumors 65816

    webbuzz

    Joined:
    Jul 24, 2010
  11. millerj123 macrumors 65816

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #11
    Now I'm off and on, too. I'm just getting an unloaded blank page.
     
  12. npolly0212 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 21, 2015
  13. Traverse macrumors 604

    Traverse

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Location:
    Here
    #13
    I was using the Ghostry extension and that caused a few second white page before any content would appear every time I clicked a link. I whitelisted the site and now it's running normally for me.
     
  14. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #14
    Regret to say it seems to be taking quite an age to load, and is sometimes hanging, stalling, and crashing, too. This is especially evident when fresh alerts have loaded.

    It is also strikingly evident when I am trying to send a post, as it sometimes cuts out, cancels, stalls, or more embarrassing still, duplicates a post on which I had pressed 'send' on for a second time thinking it lost.

    Mind you, my internet connection is also very erratic - and unfortunately both MR and the internet connection seem to affect each other adversely.
     
  15. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #15
    We made a big change that should help the site loading time. Ads shouldn't hold up the site rendering any longer.

    arn
     
  16. millerj123 macrumors 65816

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #16
    I've had the page hang twice on loading this morning.
     
  17. Scepticalscribe Contributor

    Scepticalscribe

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Location:
    The Far Horizon
    #17
    To be honest, ever since the change to Xenforo, I have had it hang endlessly.

    This tends to happen especially when I receive an alert and am simultaneously clicking onto another page of a thread, or have been to send a post. It seems that the system finds multi-tasking a bit complicated, as I do myself on occasion.
     
  18. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #18
    Are we talking about the front page? or the forums?

    thanks
    arn
     
  19. millerj123 macrumors 65816

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #19
    Forums. Thank you for looking into this. Both times the next ad was BestBuy.
     
  20. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #20
    I switched some stuff around. Lemme know if you still have problems
     
  21. phrehdd macrumors 68040

    phrehdd

    Joined:
    Oct 25, 2008
    #21
    I find that a few sites have this "load" problem. The more ads, the more problems. Safari loads far slower than Firefox in most cases. Also, I find it amusing if I have a few tabs open that have animated ads, the temperature of my laptop goes up (as does the fans). Here I am doing zero work and the system is taxed by these ads (I'm leaving the expletives out).

    One would think that dear ol' Apple would be aware of load issues and temp and provide easy access tools within Safari (for the general public) to deal with these issues. Then again, the way web pages are built should remain suspect.
     

Share This Page