Major animation lag on WatchOS3

Discussion in 'Apple Watch' started by disaster.report, Sep 20, 2016.

  1. disaster.report macrumors regular

    disaster.report

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Location:
    New Jersey
    #1
    Okay, so I have the first Apple Watch that came out (Apple Watch Series 0, if you will), and ever since I updated to WatchOS3, this thing lags so bad, that it's annoying to use or to reply to messages for example because the animation lag is so bad. Everything is so choppy for me, I've already reset everything, and no luck.

    I haven't seen any threads like this, so I'm wondering if I'm alone or if there's a fix?
     
  2. lordofthereef macrumors G5

    lordofthereef

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Location:
    Boston, MA
    #2
    When yo I say you reset did you set up the Watch as new or restore? Unsure if it makes a difference but I'd set up as new. See how that treats you.
     
  3. disaster.report thread starter macrumors regular

    disaster.report

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Location:
    New Jersey
    #3
    Yup, I set it up as new. No difference.
     
  4. aimbdd macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    East Cost
    #4
    That's odd, I updated mine and it actually seems faster and smoother.
     
  5. disaster.report thread starter macrumors regular

    disaster.report

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Location:
    New Jersey
  6. lordofthereef macrumors G5

    lordofthereef

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Location:
    Boston, MA
    #6
    Well that's a shame :(

    Fwiw I have noticed lag on a series two. Nowhere near crippling. But it's there every once in a while. :/
     
  7. disaster.report thread starter macrumors regular

    disaster.report

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Location:
    New Jersey
    #7
    Really? That's interesting. Maybe it's a software thing and not a hardware issue.
     
  8. FrisbeeK9 macrumors 6502a

    FrisbeeK9

    Joined:
    Jun 26, 2006
    #8
    I'd go to Apple on this. You unpaired and repaired as new profile and restarted both watch and iphone. Odd. I hope apple can help you out.
     

Share This Page