Navigon Panorama 3D broken on iP4S

Discussion in 'iPhone' started by justflie, Oct 14, 2011.

  1. justflie macrumors 6502a

    justflie

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    Red Sox Nation
    #1
    Hey guys,

    Anyone else having this issue? The map is busted in pano 3d. I uninstalled/reinstalled pano (not the entire app) but that didn't help. Other than reinstalling navigon, any suggestions?
     
  2. WishIWasHere macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2008
  3. justflie thread starter macrumors 6502a

    justflie

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    Red Sox Nation
    #3
    mmm. Might have to reinstall the app, then. I put an email into Navigon support. If they say anything interesting, I'll post back here.
     
  4. Fernandez21 macrumors 601

    Fernandez21

    Joined:
    Jun 16, 2010
    #4
    mines broken too. just shows black and street names.
     
  5. drmikey macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Location:
    Seattle
    #5
    I'm having the same problem. I've deleted and reinstalled it (the app and panorama separately) to no avail. I reported the problem through the app store.
     
  6. justflie thread starter macrumors 6502a

    justflie

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    Red Sox Nation
    #6
    Thanks for the replies, guys. I seem to remember something similar happening with the release of iOS4. Navigon needs to learn that apple seeds betas for a reason. TEST BEFORE THEY ARE RELEASED! sheesh.
     
  7. megapopular macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 21, 2007
    #7
  8. TwoBytes macrumors 68020

    TwoBytes

    Joined:
    Jun 2, 2008
    #8
    Navigon broken too. Fresh install

    Happens for the 3D panoramic view
     
  9. jamespa66 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Kenosha, WI
    #9
    This problem didn't show in any of the Beta releases of iOS 5. It reared it's ugly head with the final release. Can't entirely blame this one on Navigon.
     
  10. drmikey macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Location:
    Seattle
    #10
    I think this is an iPhone 4S thing and not so much an IOS5 thing. Navigon was working fine with IOS5 on my 3GS... Anyone else notice this?
     
  11. justflie thread starter macrumors 6502a

    justflie

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    Red Sox Nation
    #11
    Good to know, I was unaware. I'll give them just a little slack then. ;)
     
  12. jamespa66 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Kenosha, WI
    #12
    I fully agree, Didn't see this in the Betas or final release on my iP4 only on the 4S.
     
  13. toadusmodus macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Location:
    Kent, UK
    #13
    I'm having this issue also. Panorama 3D still works on my 3GS with iOS 5, but not on the 4S. Anyone have any idea on the release date for Navigon 2.0??
     
  14. drmikey macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Location:
    Seattle
    #14
    According to Navigon's Facebook page, they are aware of the problem and working quickly to correct it.
     
  15. justflie thread starter macrumors 6502a

    justflie

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    Red Sox Nation
    #15
    Thanks for the update.
     
  16. drmikey macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Location:
    Seattle
    #16
    Anytime :)
     
  17. Furrybear macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Location:
    Germany - Expat Texan
    #17
    Navigon Panorama Broken

    I have tried everything that can be down twice. So do not waste your time trying to fix it. Navigon 2.0 will address the issue according to Navigon. 2D and 3D still work so you are not out in the cold. I haven't tried my North America version since I am currently at my home in Germany, but my Europe version Panorama is broken and nothing has helped.)

    There is also an App Store authentication nag. BUt that seemed to settle down after a couple of password entries.
     
  18. bmms8 macrumors 68020

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #18
    guys i didnt want to start a new thread, i dont want to hijack either, just a couple questions..

    i purchased panorama and traffic on my old 3gs, maybe iphone 4?

    on my 4S though, how do i activate these features? it allows me to buy them again, but i dont want to do that since i have already paid for them. thanks in advance!
     
  19. WoodyPWX macrumors newbie

    Joined:
    Oct 19, 2011
    #19
    Run Navigon app -> Select bottom icon "Extras" -> scroll down and use the button "Restore Purchases"

    BTW, I have the same problem with Panorama View 3D on iPhone 4S :(
     
  20. Rainman522 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 28, 2011
    #20
  21. TwoBytes macrumors 68020

    TwoBytes

    Joined:
    Jun 2, 2008
  22. justflie thread starter macrumors 6502a

    justflie

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    Red Sox Nation
    #22
    negatory. Anyone else having issue with the "audiobook" setting for ipod mode? My podcasts and such don't resume after Navigon speaks. I have to leave everything in Music mode. boo.
     
  23. TwoBytes macrumors 68020

    TwoBytes

    Joined:
    Jun 2, 2008
    #23
    Guess this version has lots of issues and we have to wait till 2.0 :(

    I just checked their twitter and on the 2/11 Navigon said it will be out this month!
     
  24. globalist macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 19, 2009
    #24
    Also, in Navigon running on iOS5, adjusting the voice volume in settings affects the global volume of the iphone, nut just the navigon voice volume. This started happening on iOS5. Hurry with the update already!
     
  25. toadusmodus macrumors newbie

    Joined:
    Oct 15, 2011
    Location:
    Kent, UK
    #25
    It's Out!

    Got Navigon 2.0 today, fixes the Panorama bug!
     

Share This Page