newbie expose question

Discussion in 'macOS' started by brianj, Jun 13, 2007.

  1. brianj macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #1
    Hello!

    Im a happy new owner of a MBP, I noticed that my F9/F10 keys arent dedicated to expose but some laptop specific option...What keys do I then press to get expose to show all applications?

    Best regards
    Brian
     
  2. atiffarooq macrumors 6502

    atiffarooq

    Joined:
    May 27, 2006
    #2
    Have you checked under System Preferences and then Dashboard and Expose to see what keys are assigned to what function? This should let you re-assign the keys as you like.
     
  3. Jaffa Cake macrumors Core

    Jaffa Cake

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Location:
    The City of Culture, Englandshire
    #3
    It would normally be F9, but probably the best thing to do is decide for yourself which keys you want to perform which function – you can allocate your own keyboard shortcuts in System Preferences/Dashboard and Expose.

    Even if you don't want to change from the default, you should be able to see here which keys are currently assigned to which task.
     
  4. Mitthrawnuruodo Moderator emeritus

    Mitthrawnuruodo

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Location:
    Bergen, Norway
    #4
    You can set it to whatever you want in System Preferences -> Dashboard & Exposé. (Edit: Way too slow :eek:)

    I've always found mousing to Active Screen Corners more effective when dealing with Exposé, though, even if I usually prefer keyboard shortcuts to mousing... :)
     
  5. dpaanlka macrumors 601

    dpaanlka

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Location:
    Illinois
    #5
    If you hold down "fn" towards the bottom left of your keyboard, that flips the F9 - F11 keys from laptop-specific to Exposé. You can switch which set is default in System Preferences.
     
  6. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #6
    Try hot-corners. Much more convenient, for me anyway. I also setup the 4th (squeeze) buttons on the MM to invoke the "all windows" Expose.

    my setup:

    UR Expose All Windows
    LR Expose Desktop
    LL Expose App Windows
    UL Dashboard
     
  7. brianj thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007

Share This Page