okay mms WAS working

Discussion in 'iPhone' started by soundwarp, Sep 25, 2009.

  1. soundwarp macrumors regular

    Jul 4, 2009
    now it gets to the end of sending and it doesnt send after 5 minutes
  2. EatMyApple macrumors 6502

    Dec 2, 2008
    I am having the same issue. I can receive them though, can you? Not sure if it is just a local AT&T issue.
  3. sn0warmy macrumors 6502a


    Mar 26, 2009
    Denver, CO
    I'm hoping you were both smart enough to restart your phones after the update.
  4. EatMyApple macrumors 6502

    Dec 2, 2008
    Yup a couple times, normal power off, and a reset with both buttons....still no go.

    My girlfriend is sending me a bunch so I know its working as I can receive them. She just isn't getting any of the ones I send. They come up with an error in sending.
  5. VSMacOne macrumors 601


    Oct 18, 2008
    lol same issue here.
    I'm sure AT&T is having a world of issue with this right now :)
  6. EatMyApple macrumors 6502

    Dec 2, 2008
    What I figured was going on!
  7. samcraig macrumors P6

    Jun 22, 2009
    AT&T never said MMS would stay. They just said they would enable it today. LOL
  8. soundwarp thread starter macrumors regular

    Jul 4, 2009
  9. kicko macrumors 65816

    Aug 26, 2008
    I think the spaz, single handedly took MMS out!
  10. deimos256 macrumors 6502a

    Sep 9, 2008
    i get them just fine, first one i sent took forever but went, just tried another and got a fail
  11. jav6454 macrumors P6


    Nov 14, 2007
    1 Geostationary Tower Plaza
    I believe it must be an MMCS server collapsed. It wouldn't surprise me, but it would irritate me because AT&T had 3 months to prepare.
  12. ncalifdude macrumors newbie

    Sep 24, 2009
    Just an FYI... I was mms'ing yesterday fine with 5.0, I had installed the 5.1 hack previously which didnt work, reverted back to the 5.0 and it started working yesterday. Today after I installed the 5.5 icpp it started giving me the red exclamation mark failure. I turned mms off in settings, rebooted phone, turned it back on and now its working.. Just something to try if your having problems.
  13. Rodimus Prime macrumors G4

    Rodimus Prime

    Oct 9, 2006
    Well lets consider the fact yes they had 3 months to prepare but still it is not cost effective to pay for huge upgrades to a server to handle 3 day spike in demand.

    I would not be surpise if AT&T temparally put all iPhone users MMS on there own server so only the iPhone users are effective with any system delays/ crashes.

    Protect the rest us of who do not have a new toy.
  14. EatMyApple macrumors 6502

    Dec 2, 2008
    I just got a text message from AT&T that MMS is available in my area and I can get the update thru iTunes, ect.

    After that text, my MMS successfully send now. Sweet!
  15. Mr.Scarface macrumors member

    Jan 2, 2009
    Turn off phone, remove SIMM card. Put Card back in, turn on phone. It will work. This if you have the Red Exclamation point
  16. bengtc macrumors regular

    Oct 29, 2008
    Not working here in central Minnesota, I can receive them but not send.
  17. soundwarp thread starter macrumors regular

    Jul 4, 2009
    im still not being able to send them even after what you guys said to do

Share This Page