please fix message quote...

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by koban4max, Feb 11, 2014.

  1. koban4max macrumors 68000

    Joined:
    Aug 23, 2011
    #1
    Whenever people respond back to my quotes..i don't get that some sort of message indicating that there was someone who responded back to my message...please fix it.
     
  2. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #2
    Hi,

    You should get a "quote notification" when someone quotes you. Are you not seeing these?

    arn
     
  3. koban4max thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Aug 23, 2011
    #3
    yup..not seeing it.. thx.
     
  4. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #4
  5. koban4max thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Aug 23, 2011
    #5
  6. macs4nw macrumors 601

    macs4nw

    #6
    It works fine with single quotes, but not with multiple quotes.

    Let's say I respond to three different posters in one multiple reply, the first poster I responded to will get three identical quote notifications, while the other two posters I also quoted, will not get a quote notification.
     
  7. koban4max thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Aug 23, 2011
    #7
    oh ic..but even with single quote..i didn't get anything.
    I was scrolling through threads..and realized somebody quote me.
     
  8. ChristianJapan macrumors 601

    ChristianJapan

    Joined:
    May 10, 2010
    Location:
    日本
    #8
    is there any plan or chance to fix the inconsistency with multiple quotes ?
     

Share This Page