Resolved Please help me !!!!! Please enter here !

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by nadhoora, Jul 9, 2012.

  1. nadhoora, Jul 9, 2012
    Last edited: Jul 9, 2012

    nadhoora macrumors newbie

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Germany , Bonn
    #1
    Hello every one ,
    I have a problem with all my themes
    I can't explain what happened but u can see these pics :
    ImageUploadedByTapatalk1341855166.900444.jpg

    ImageUploadedByTapatalk1341855182.766237.jpg

    I'm wait for u !!

    Thanks ....
     
  2. jav6454 macrumors P6

    jav6454

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
  3. nadhoora thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Germany , Bonn
  4. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #4
    It's the folder and switcher background. I've seen this happen to other people before but I can't remember why or how to fix it.
     
  5. pman219 macrumors 6502a

    pman219

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Location:
    Rochester, NY
  6. nadhoora thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Germany , Bonn
    #6
    Yes this is the problem and i don't know what should I do . I deleted the latest tweaks and restored all the original settings but nothing changed .
     
  7. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
  8. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #8
    Odds are its facebookthis or photos ios6 tweak. Remove these tweaks then run iCleaner on its default settings. It should bring everything back to normal. Also, follow this link. Theres a discussion and then at the end i posted some more links to other threads. This problem is all over this forum. Whatever is causing it, this forum will help find the solution lol. It's such a common problem these days! Typically, removing those two tweaks and running iCleaner will fix it.

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=15203479#post15203479
     
  9. nadhoora thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Germany , Bonn
    #9
    Thank u all . The problem was with IOS 6 photo , i deleted it and used i cleaner , now every is okay

    Thanks aloooot
     
  10. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #10
    You're welcome.

    Now go to your first post > click edit > go advanced > change title to "resolved"
     
  11. nadhoora thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Germany , Bonn
    #11
    done ;)
     

Share This Page