Possible page error or bug?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by rhett7660, Apr 21, 2008.

  1. rhett7660 macrumors G4

    rhett7660

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Sunny, Southern California
    #1
    Hello all..

    Was wondering if this has happened to anybody else. When I am looking at a thread and I get to the bottom, the bottom of the page hasn't finished rendering and the next page or page numbers is not there. I have to hit the home key to go back to the top so I can click on the next page etc.

    It happens in both firefox and IE. It doesn't happen all the time but it seems to happen when a topic has more then two or three pages.

    Just curies of anybody else has seen this.
     
  2. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #2
    I've seen it. I think I know what it is. let me look into it.

    arn
     
  3. rhett7660 thread starter macrumors G4

    rhett7660

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Sunny, Southern California
  4. iJohnHenry macrumors P6

    iJohnHenry

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Location:
    On tenterhooks
    #4
    Rendering the bottom does seem to take a while. Someone gave me the tip to hit ESC to stop the load. That would cause the bottom page numbers to be missing.

    But I have a new question re: page numbers.

    Sometimes I will be looking at page 46 (Post Your Last Purchase as an example) and it will show page 47. When I click it I get 46 again. Even if I mod the url from 46 to 47 I still get 46.

    Weird, but infrequent.

    PS: My 500th post. Thank you. [​IMG]
     

Share This Page