Razer DeathAdder Chroma double clicking [solved]

Discussion in 'macOS Sierra (10.12)' started by blubberbo, Oct 16, 2016.

  1. blubberbo macrumors newbie

    blubberbo

    Joined:
    Oct 15, 2016
    #1
    Hi all,

    My Razer DeathAdder Chroma started double clicking in various OS X applications when I updated to Sierra.

    Anyone having this problem?

    Thanks
     
  2. ryanflucas macrumors regular

    ryanflucas

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    Milwaukee, WI
    #2
    I own the same mouse but added it after upgrading to Sierra. No issues here.

    Reinstall the synapse driver?
     
  3. Ulenspiegel macrumors 68030

    Ulenspiegel

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Location:
    Land of Flanders and Elsewhere
    #3
    I would recommend a clean install (newest version (14 October, 2016) of Synapse for Mac).
     
  4. MarcBook macrumors 6502a

    MarcBook

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Location:
    Jersey, Channel Islands
    #4
    I had a DeathAdder a while ago, also encountered the double-clicking problem in both Windows and macOS. It was actually a hardware fault, quite common with the DeathAdders, where the left-click starts to fail and register double-clicks (and eventually no clicks at all).

    Just thought I'd mention this, as it's most likely the mouse starting to fail (typical Razer), rather than Sierra.
     
  5. blubberbo thread starter macrumors newbie

    blubberbo

    Joined:
    Oct 15, 2016
    #5
    thank you both. I just updated the software and... no dice :(
     
  6. blubberbo thread starter macrumors newbie

    blubberbo

    Joined:
    Oct 15, 2016
    #6
    just fyi - they patched the software for os x and mine is working fine now.

    thanks all!
     
  7. karsten macrumors 6502a

    karsten

    Joined:
    Sep 3, 2010
    #7
    was there just a patch today? cause i had to uninstall synapse cause my mamba was doing this too
     
  8. blubberbo thread starter macrumors newbie

    blubberbo

    Joined:
    Oct 15, 2016
    #8
    yeah, their support emailed me and told me there was a patch. they recommended uninstalling it (using the uninstaller in "utilities" in "applications") and then redownloading and installing. after reinstalling i on the bottom right will be a flashing i that will allow you to update. the update mentions this issue
     

Share This Page