Safari Has Issues Loading?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by DashSatan, Aug 5, 2015.

  1. DashSatan macrumors 6502

    Joined:
    Mar 29, 2011
    #1
    I'm on 10.10.4 on a 2015 MBPr 15" and my Safari is constantly having issues loading pages to the point where I have to turn of WiFi and turn it back on. Is anyone else having this issue?
     
  2. PaperQueen macrumors 6502

    PaperQueen

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Location:
    Just this side of insanity (Minneapolis)
    #2
    I've been dealing with the same, only instead of shutting down wifi, I have to completely quit/relaunch Safari. Works for awhile, then :::thunk::: it stops loading pages again.

    Just found this possible fix, that appears to be working for several people (post #14):
    http://forums.macrumors.com/threads/safari-8-slow-to-load-pages.1823415/#post-20512412

    Am hoping it's the solution. If not, I'll try some of the other ideas in the same thread.
     
  3. pedro_martins macrumors member

    pedro_martins

    Joined:
    Aug 4, 2015
    Location:
    Portugal
    #3
    I'm on 10.10.4, and I only have a problem with one particular website: Facebook.

    Sometimes it will just load the HTML. It happened with the 3 big browsers.

    Also, take in consideration that some extensions, like adblock plus, actually make Safari slower more aggressively then they slow down Firefox or Chrome.
     
  4. PaperQueen macrumors 6502

    PaperQueen

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Location:
    Just this side of insanity (Minneapolis)
    #4
    For me, it wasn't a case of pages loading slowly; the problem was that loading would completely stop 10-15% of the way in. The only solution was to quit and relaunch Safari, and even then, the "fix" would only stick for 15-20 minutes. Every site was impacted.

    Since following the solution in post #14 of the thread referenced in my earlier post, Safari's been humming along without problems. Not sure why it suddenly slid off the rails a few days ago, but hey---I"m just happy to have it functional again.
     
  5. DashSatan thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Mar 29, 2011
    #5
    I just changed the settings with your linked help. Here's hoping and thanks!
     
  6. PaperQueen macrumors 6502

    PaperQueen

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Location:
    Just this side of insanity (Minneapolis)
    #6
    My pleasure. Hope it works as well for you as it has for me.
     

Share This Page