Secondary Display full Screen hulu

Discussion in 'macOS' started by IDANNY, May 18, 2009.

  1. IDANNY macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #1
    hey I just got a new samsung lcd tv.
    It is pretty good as a secondary display
    But is it possible to watch hulu using safari
    on the secondary display full screen. (hulu)
    And use my MacBook Pro to do other things
    at the same time?
    This is giving me trouble.
    Also anybody have any luck using pip with a samsung lcd tv?

    ** sorry if this is a repost I searched but couldnt find anything.
     
  2. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #2
    First, make sure you are out of mirror mode. Then, if you haven't already, try dragging the Hulu window to the TV before clicking full screen.
     
  3. TheNightPhoenix macrumors 6502

    Joined:
    Dec 16, 2005
    #3
    I believe the OP is having trouble with flash exiting full screen once you try and use another program on the second screen.

    IDANNY, do you have VMWare or anything like that? You could run another OS full screen with hulu?
     
  4. gr8tfly macrumors 603

    gr8tfly

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Location:
    ~119W 34N
    #4
    I see. I just ran the player and it does drop out of full screen mode whenever it's not in the foreground. I think the idea of running it in a VM should work, though, since it wouldn't see any changes in the Mac OS.
     
  5. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #5
    Thank you, I just sent my macbook pro in for repair ill try it out in vmware when it comes back.
    Does anyone know of a different solution?
    Something that i dont have to use windows with.:apple:
     
  6. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #6
    Yes it works if I use another os. But then it slows down the computer considerably does anyone know a different way to do this.
    I was hoping there was a little app. But guess its not that simple.
    Thanks for the replies so far. Please if anyone knows anything it would be greatly appreciated.
     
  7. OrangesOfCourse macrumors member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    #7
    I have started using the Hulu Desktop. It works great for me. i can use the Apple Remote and can drag the Hulu Desktop window to the TV. :)
     
  8. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #8
    do you still have the status and bookmarks bar?
    I recently been wanting to do this with itunes.
    I just do the same drag thing but then I get the top bar there.
     
  9. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #9
    re

    But it is full screen then?
     
  10. ppc750fx macrumors 65816

    Joined:
    Aug 20, 2008
    #10
    And with that, I introduce you to reason #420 why Flash sucks...
     
  11. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
  12. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #12
    success

    this now works with hulu beta desktop
     
  13. cainnovacaine macrumors regular

    cainnovacaine

    Joined:
    May 27, 2009
    Location:
    Chicago
    #13
    I can confirm that works with Hulu desktop (which is a quite nice interface anyways). It appears the problem is with Webkit since I had FF doing it earlier today (on a much more powerful MBP 9600) but Camino and Safari crashed (my first choices)
     
  14. Veiss macrumors newbie

    Joined:
    Jul 10, 2009
    #14
    fulscreen hulu on second display

    yo put your dock on the second display. Works fine then..
    know how to do it? Drack the menu bar in display prefs to the second display..
     

Share This Page